Brynäs IF

713960 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1229507

Sv: A propósito de nada
Horace76c: Det kanske inte är så lätt att imponeras av Rödin efter JVM då han knappt spelat något. Visst han kanske är lite för valpig för ES än så länge, men jag förstår inte varför folk hela tiden snackar om att "Nej, han levererar inte när han får chansen". Hur fan kan man säga att killen fått chansen när han lirat i en fjärde kedja och kanske 4-5 minuter i en match. Låt killen lira ihop med två spelare som passar honom bättre. Tex Eero och Dixon. Kan garantera att han skulle göra riktigt bra ifrån sig.

Men sen känns det som att vissa här inne tror att han ska kunna bli en ny poängkung bara han får chansen. Jag är glad om han snart får lira ihop med två bra spelare och gör 2-3 mål och kanske 2-3 assist på 10-15 matcher, det är bra för en junior i dagens ES.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
mattiaskarlgren:
Ok, får väl erkänna att jag bara sett honom i SSK-matchen..och då var jag inte imponerad..kan ju vara anledningen till att han fick lite istid.

Har inte sagt att jag inte tycker han ska få förtroende, bara att jag inte varit speciellt imponerad.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
mattiaskarlgren: Vi måste våga fasa in dom i ledande linor inte bra i brunkar linor som får 4-5min per match.
Klart att Sandin eller Silver gör bättre ifrån sig om dom får lira med dom som är bästa i laget.
Sen kan man ju tycka att man ska förtjäna hit å dit men leder man med 4-0 å motståndarna är helt under isen våga då ge dom förtroende vila toppspelarna så växer ju alla av det.

Mina tankar ivf..
Kommentera