Brynäs IF

712983 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1229509

Sv: A propósito de nada
mattiaskarlgren: Vi måste våga fasa in dom i ledande linor inte bra i brunkar linor som får 4-5min per match.
Klart att Sandin eller Silver gör bättre ifrån sig om dom får lira med dom som är bästa i laget.
Sen kan man ju tycka att man ska förtjäna hit å dit men leder man med 4-0 å motståndarna är helt under isen våga då ge dom förtroende vila toppspelarna så växer ju alla av det.

Mina tankar ivf..
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Lindström:
" leder man med 4-0 o motståndarna är helt under isen våga då ge dom förtroende vila toppspelarna så växer alla av det ".

Ligger en del sanning i det, men hur många matcher leder vi på det sättet?
Vilka motståndare ska vi våga va så kaxiga mot?
Två snabba mål, lite nerver, en domare som bjuder på ett 5mot 3 för motståndarna. Det går ju så snabbt ibland när det väl vänder.

Det streckdansarlag som Brynäs varit de senaste säsongerna ger ju mycket lite marginal till dylika chansningar eller va det skall kallas. Den här hägrande slutspelsplatsen är ju inte bara sportsligt kul utan framför allt väldigt viktig rent ekonomiskt.
Tråkigt, javisst men så mycket står på spel.
Den som inte vågar vinner inte..... nej, men här ser vi dilemmat som en tränare hela tiden skall ta ställning till. Vi s.k. läktarcoacher kan fantisera villt och önska allt hela tiden, sen med facit i hand ha åsikter om hur det borde vara.
Försök att sätta er in i Sundlövs o de andras situation med denna ständiga balansgång. Jag tycker dom i det stora hela har gjort en mycket bra säsong hittills.
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Lindström: Sluta vara så mesiga nu låt de bästa spelarna spela, mer istid till 1:a femman
Kommentera