Brynäs IF

713385 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1248719

Sv: MATCHTRÅD KVART 1 BIF-DIF TORS 18 MARS
Peja: Två saker spelar nån roll när en verksamhet ska bedömas:
1. Insatta resurser
2. Resultat

Om resultatet beror på tur, nerförsbacke, domarna, fusk eller skicklighet är fullständigt underordnat.

Sundlöv är ansvarig för det sportsliga. Resultat? Brynäs är för andra året i rad i slutspel med alla lag från U16 och uppåt. Förmodligen ensamma om det i år också.

Czarnecki är ansvarig för A-laget. Resultat? En sjätteplats i serien och kvartsfinal hittills. Och det med mindre resurser än konkurrenterna.

Vill du ha mer? Ja, då måste pengar till.

När det gäller Almtuna och DIF har du fel, helt enkelt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MATCHTRÅD KVART 1 BIF-DIF TORS 18 MARS
Jajjen: Varför har jag fel om AIS och DIF? Tror du att DIF har näst högst lönebudget i hela elitserien, och att AIS har bland de högsta i hela Allsvenskan? Rönnqvist & Hardy får ut grymt mycket av sina spelarmaterial och båda förespråkar stenhård forechecking.

Och åter igen, det är Thelin (utvecklingsansvarig) och Utby (ungdomsansvarig) tillsammans med juniortränarna som har gjort Brynäs hockeygymnasium till vad det är, inte Sundlöv.

Det är inte Sundlöv som bestämmer hur mycket pengar som ska läggas på juniorverksamheten, det är inte Sundlöv som jobbar dagligen med spelarna, och det är inte Sundlöv som bestämmer vilka som ska antas till hockeygymnasiet. Vad är det egentligen angående juniorerna som Sundlöv ska ha credit för?

Ger du Sundlöv credit för damlagets framgångar också? Eller om P12-laget vinner en cup? Det är ju också den "sportsliga verksamheten" som du verkar tro att Sundlöv styr upp till 100%.
Kommentera