Brynäs IF

713384 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1248747

Sv: MATCHTRÅD KVART 1 BIF-DIF TORS 18 MARS
Jajjen: Tycker du att Djurgårdens prestationer den här säsongen motsvarar deras spelarbudget? Har de näst störst spelarbudget i hela elitserien, eller varför kom de annars tvåa i serien?

Med ditt tänk hade Almtuna tänkt "Div1-kval eller Ingenmansland". Men istället satsade de på moderna coacher vars ambition var & är att utveckla det egna spelet, vilket de har lyckats förträffligt med. Nästa säsong tar de troligtvis över Luleå och då är det naturligtvis helt givet att de kommer att komma före Czarneckis Brynäs i serien.

Det går bra för Almtuna, samtidigt som deras roliga hockey gör att publiken kommer och deras varumärke förstärks, medan Bofors fortfarande brottas med tråkstämpeln som Czarnecki satte på klubben.

Ryktet säger att Almtuna vill att Bobo Simensen ska ta över nästa säsong - han är en ruggigt feg coach - och med honom i båset blir naturligtvis Almtuna ett bottenlag.

Det är bara att gratulera Luleå och deras fans. Av allt att döma vann Luleå dragkampen om Rönnqvist & Robertsson. Av naturliga skäl ville många kontraktera de. Sveriges mest lovande hockeytränare.

Angående Czarnecki så tycker jag som sagt att han är bra gällande gruppdynamik. Och det faktum att han är en ung tränare gör att han kan vara ett intressant framtidsämne som coach, men han är inte bland landets allra mest lovande coacher, och definitivt inte en av de bästa coacherna.

Hardy är en mästare, Czarnecki är en elev.

Kanske tänker sig Sundlöv att Czarnecki kommer att utvecklas som coach, lite som Sundlöv själv har utvecklats som sportchef. Han är trots allt en betydligt bättre sportchef nu än för 5 år sedan.

Czarnecki är inte "end product" och ska inte hyllas som en av de bästa coacherna.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MATCHTRÅD KVART 1 BIF-DIF TORS 18 MARS
Peja: Kan jag återkomma till dej nästa säsong när det gäller Luleå? Vore ju jobbigt om Luleå spelar kvalserie nästa år. Att inte föreningar med muskler (=pengar) har förstått att Rönnqvist & Robertsson är framtiden?

"Czarnecki är inte "end product" och ska inte hyllas som en av de bästa coacherna."

Det är inte jag som gör, det är Boork och Magnus Nyström på Expressen. Men vad vet dom?

"...medan Bofors fortfarande brottas med tråkstämpeln som Czarnecki satte på klubben."

Jaså?
Kommentera