Brynäs IF

713672 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1251673

Sv: MATCHTRÅD KVART 3 BIF-DIF MÅNDAG 22/3 KL 19.00
Man kan väl inte mer än hålla med i allt den gode Wikegård säger.

Man blir ju bara mer och mer imponerad av Järnkrok framförallt.
Min högst personliga åsikt är att han är bättre, nära på mycket bättre än vad Bäckis var när han hade gjort en halv säsong i A-laget.
Sen utvecklas ju alla på olika sätt över olika delar av karriären, men går han i samma bana som Bäckis så kommer han att bli bättre utan tvekan.

Våga fylla på nästa år, plocka upp Wännström, Rhodin och de där grabbarna som visade på samma frejdiga fräscha spel de få bytena de fick göra i vinter.

Men framförallt; gör vi tre såna här matcher till mot Djurgården är chansen trots allt ganska stor att vi klarar av en semifinal - det får man inte glömma.
Även om det ska extremt mkt till för att hela laget ska lyckas med tre likadana urladdningar.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MATCHTRÅD KVART 3 BIF-DIF MÅNDAG 22/3 KL 19.00
Partyjack:
Själv har jag suttit och kikat på matchen i repris. En tanke som slog mig var att bägge målen som Djurgården gjorde var Dackell-Dixon inblandande i. Första åker bägge å gör ett idiot byte, på andra målet räknar dom fel i markerings spelet ett antal ggr, dom tar inte skit jobbet och dom ligger som iglar på Djurgårdarna så som tex järnkrok och silver gör.. Om inte bägge två är bänkade på fredag så blir jag djupt orolig för hur NC funderar.

Sen har jag redan nu tankar på nästa års lag. Och jag vet nästan 100% att om inte Jusso stannar (som jag tror, han inte gör) så vill man skriva 2års kontrakt med Kokko. Då har vi Lasse, Andersén, Sunken, Kokko/Jusso, Bertilsson, Löf. Om man sedan inte gör om Susse till back blir jag också överaskad. Nolander vet jag har skrivit ett nytt 2års kontrakt. Sen får gärna Ekholm komma. Han var en utav de stabila backarna i JVM. Om man sen ser till Center sidan så vill jag ha Järnkrok som 1a center, dom andra man har är Nordan,Hansen(helst bryta, men de tror jag knappast mormor är kapabel till) och till viss del även Granis men Granis vet jag själv vill spela på en kant då han kan forchecka å kötta mera. Då fattas en plats då jag inte tror Dixon FÅR förlängt(skiter totalt i om han skriver på för annat lag! tjockis!)
och den platsen vill jag att Mormor gör allt för att knyta upp en av sveriges bästa två-vägs centrar, Niklas "Pajen" Persson, han har ett utgående kontrakt. HUGG MORMOR!!!! Sen har vi kvar yttrarna och de är Kahnberg, Somervouri, Rödin, Silfverberg, Sandin, Wännström, Granis. Molin slutar de vet vi. Dacke om int du slutar så vette F*N! Sååååå jävla slö å skitnödig! Lauritzen är jag kluven till stanna eller inte spelar ingen roll då jag tror våra junisar kommer överglänsa honom om han stannar. Ne bort med han till Sundsvall... Då fattas två platser, och ingen mer än mig blir gladare om Pavel Brendl kommer tillbaka.. Har även han utgående kontrakt i Russia. Sen den sista skulle jag vilja ha Eric Beaudoin då jag vet att Mormor gillar hans spel han kan bidra med, defensivt duktig(BP), bra hårt skott, stor o tung att ha framför kassen i PP. Dessutom en ledare på och utanför isen.
Så om man får drömma lite:

MV:Anders Lindbäck(Eddie Läck)

1a:
Lasse Jonsson-Jörgen Sundqvist
Pavel Brendl-Calle Järnkrok-Jonathan Granström

2a:
Petri Kokko-Mattias Ekholm
Magnus Kahnberg-Niklas Persson-Eero Somervuori

3e:
Peter Nolander-Niclas Andersén
Anton Rödin-Jonas Nordquist-Jakob Silfverberg

4e:
Eric Beaudoin-Mads Hansen-Emil Sandin

Extra:
Simon Bertilsson-Alexander Sundström

Utlånade:
Simon Löf-Victor Berglind-Sebastian Wännström
Kommentera