Brynäs IF

713508 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1255710

Sv: Nästa säsongs lag
Gurra88: Det är märkligt, hade Svedberg stått i AS då hade ni dräglat över honom som en talang. Men nu när han har mött de bästa spelarna inom Sverige och ändå har 90% i räddningsprocent så är han ett avskrap som ni omöjligt kan utbilda till att bli en bra målvakt. Svedberg har tagit stor steg inför denna säsong och är i utveckling, jag är helt övertygad om att den killen kommer bli en bra elitseriemålis inom nån säsong.
Fast det kan ju vara så att tanken om Svedberg i BIF kommer från Sundlöv, vilket automtiskt gör värvningen till idiotisk.. Varför saknar ni tillit till er organisation? Tror ni på allvar att Sundlöv värvar en målvakt utan att er mv-tränare grundligt studerat spelaren ifråga?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Nästa säsongs lag
spud: Sundlöv har ett helt A4 med floppvärvningar.. När man dessutom varit bortskämda en längre tid med bra målvakter så va de svårt att se ljuset i tunneln med Svedberg/ Bjurling..
Speciellt när man inte va så imponerad av honom i Modo.. I år föll äntligen alla bitar på plats. Han har långt ifrån varit lysande hela säsongen även att han gjort det bra... de flesta trodde nog på honken som etta inför slutspelet, men Svedberg ville något annat.

Om sen folk vill lägga nivån på nazist nivå så har jag inte så mycket att säga om det då jag inte tycker man skämtar om sånt fruktansvärt.

Det gör tydligen salle och poffa ( piff och puff)
Kommentera

Sv: Nästa säsongs lag
spud:Jag håller inte alls med om din analys av Svedberg. Jag ser ingen som helst möjlighet att han någonsin blir en förstemålis i elitserien. Han gömmer sig i målet, har svårt med långskott, viker ned sig i viktiga lägen, dålig ploch osv. Snabba reaktioner och bra i närspelet men ingenting att satsa på.
Kommentera

Sv: Nästa säsongs lag
spud: Åter igen. Modo missade slutspel på grund av för dåligt målvaktsspel.. Dessutom uttalad andramålvakt mot slutet.. Ska vi ha två andra målvakter i Brynäs .. Som enligt tabellen är ett bättre lag än både Modo och luleå.. Man ska komma ihåg att vi är det mycket tackavare vårt målvaktsspel..

Men för all del.. Ta in dom..

Visst vi har förbannat bra målvaktstränare.. Men det krävs också oerhörda talanger för att det ska bära frukt.. Linbäck, Markström, eriksson, läck ligger ganska många steg före både modig och Svedberg.. Modig kan bli bra.. MEn Svedberg tror jag aldrig blir en bra es-målvakt..

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: Nästa säsongs lag
spud: Du vet inte hur Svedberg hade presterat i allsvenskan. Jag tror att kritiken framförallt grundar sig på att många helt enkelt är skeptiska till att Brynäs i så fall skulle ha två erkänt ojämna målvakter. Två chansningar... Hade väl varit vettigare att komplettera Modig med en stabilare målvaktstyp.

Redigerad kommentar

Kommentera