Brynäs IF

713370 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1275179

Sv: Sundsvall Hockey-Brynäs IF i SCA Cupen 2010
Davey_22: Allvarlig? Är inte det en jävla skillnad. Jag har sett Bjurling allt för mycket och tycker han är riktigt dålig, detta långt innan han kom till Brynäs, och det ändras sig inte bara för att han tar på sig en Brynäströja. Czarnecki ska matcha efter prestation, vilket jag hoppas han gör i år. Och inte enbart vad som står på ryggen.. Lauritz ska få sina chanser, men åker han och lullar ska han förpassas till bänken för att få kämpa sig upp som vem som helst.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Sundsvall Hockey-Brynäs IF i SCA Cupen 2010

Gurra88: "Czarnecki ska matcha efter prestation, vilket jag hoppas han gör i år. Och inte enbart vad som står på ryggen.. Lauritz ska få sina chanser"

Lite komiskt faktiskt.
Du är ju i själva verket DU och ingen annan som bara tittar på vad som står på ryggen.
Så fort det står "Rödin" på baksidan så får du ju ståfräs och då spelar det ingen roll vad spelaren ifråga har presterat, det är bara namnet som räknas.
Minns Rödin och debatten kring hans utlåning till Mora.
Det var ju som bekant ett jättemisstag av CZ att låna ut honom, trots att Rödin själv tyckte att det var ett bra sätt att få mer istid och erfarenhet.

Sak samma med Gretzky: det spelar ju ingen roll hur mkt stats eller övrig "bevisning" som läggs fram angående hans prestationer och utveckling i laget: du tittar ju bara på namnet på ryggen, eftersom du snöat in på vissa spelare och av nån outgrundlig anledning inte kan släppa din maniska inställning.

Jag tror faktiskt att jag hittat en lösning på ditt problem:
man låter Gretzky och Rödin byta tröja.
Simsalabim: Gretzky kan fortsätta lulla och vara lat utan att du kommer att reagera nämnvärt.
Problemet är väl bara att den stackars Rödin, som hittills matchats fram på ett klokt sätt av CZ nu kommer att hudflängas av dig, hur bra han än spelar...

Kommentera

Sv: Sundsvall Hockey-Brynäs IF i SCA Cupen 2010
Gurra88: Måste ju testa dig lite :)

Men faktiskt, gamla meriter go both ways.....dock vet vi alla målvakterna ännu är ett osäkert kort.
Kommentera

Sv: Sundsvall Hockey-Brynäs IF i SCA Cupen 2010
38-18 i skott... Hmm vi tränar zonförsvar ;-)
Kommentera