Brynäs IF

715128 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1275563

Sv: MoDo Hockey-Brynäs IF i SCA Cupen 2010

Gurra88: "Så du tycker att de lyckats med att hitta en huvudsponsor? Vilket saken gällde."

Jag missförstod och trodde att ni talade om sponsorsarbetet rent generellt och hur sponsorgruppen/marknadsförare lyckats.

Men det ändrar ju ändå inte på principfrågan, om vi nu talar om det du försöker säga: att man misslyckats med att hitta en huvudsponsor.

Om det nu är så att man verkligen gjort allt i sin makt för att verkligen hitta en uttalat STOR huvudsponsor (typ Gevalia, Astra eller SSAB) men av olika anledningar inte lyckats hitta nån sådan, hur kan du isf veta att det är Brynäs som misslyckats?
Det kan ju lika gärna vara så ev tilltänkta och tillfrågade storsponsorer av den dignitet vi talar om, av olika anledningar inte VILL eller KAN bidra som jättesponsor och att det öht inte har nåt med Brynäs sponsorgrupp eller marknadsförare att göra. Dom kan ha gjort ett hästjobb och sträckt sig så långt dom kan för att tillmötesgå kraven från en ev jättesponsor men att det ändå inte har räckt.
Så du sitter ju enbart och gissar när du hävdar att man misslyckats.


Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey-Brynäs IF i SCA Cupen 2010

Huge:"Problemet" är ju att Brynäs sponsorgrupp lyckats lite för bra och nu har matchdräkten blivit lidande.

Min fråga är om man "sålt" sig för billigt och tvingats tillsätta fler platser på dräkten.

Alla har ju en dröm om att kunna ha en dräkt helt utan sponsorer men det är ett nirvana.

Jajjen: Vad har Barcelona med Brynäs att göra? Dessutom har Barca aldrig kunnat vara kvar i en liga som ES, som kräver en elitlicens där man icke får ha skulder. Barca ligger väl på runt 1,5 miljard eller vad det var. Stora skulder har de i alla fall

Kommentera

Sv: MoDo Hockey-Brynäs IF i SCA Cupen 2010
Huge: Krångla inte till det nu Det är Brynäs fel.
Kommentera