Brynäs IF

713373 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1275712

Sv: MoDo Hockey-Brynäs IF i SCA Cupen 2010

Huge: HAn kanske inyte är slö och lat men det är ganska uppenbart att han inte gått för 100%. Vad det beror på kan ju vara precis vad som helst.

Frågan är vilka orsaker som är godtagbara.Är der orsaker som är mer privata så skall man sjukskriva sig och inte belasta Brynäs i onödan. Det tycker jag är solklart. Man betalar spelarna en lön för att man vill ha ut nånting utav det.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey-Brynäs IF i SCA Cupen 2010
GävleLasse: Det där med slö och lat är ju bara nåt som Gurra har fått för sig, eftersom han av nån anledning snöat in på Gretzky.
Ungefär som när han snöade in på Rödin när denne lånades ut till Mora.
Räcker det inte med att titta på hans stats och att CZ ger honom stort förtroende både i PP och BP?
Om han sen inte gått på 100% nån gång må väl vara hänt, vilka spelare går alltid på 100%?
De flesta spelar ofta med småskador som självklart påverkar insatsen, men där tränaren ändå anser att spelaren ifråga gör ett så pass godkänt jobb att man förtjänar att spela och att insatsen ändå tillför laget något snarare än att den försämrar.

Att ex försöka fejka som spelare och mörka ev småskador och inte meddela ledning/läkare att man är skadad, tror jag helt enkelt inte funkar på den här nivån, om det nu är det som du tror att Gretzky skulle ha gjort eftersom han inte skulle ha gått på 100% när han spelat.

Tränarna tar ut det lag som man anser vara slagkraftigast, även om vissa spelare säkert kan vara småskadade men ändå tillför laget så pass mkt att nån annan INTE gör jobbet bättre.
Och det är väl det sistnämnda som Gurra med flera misstolkar som ett bevis på att tränaren går på vad som står på ryggen.
Vilket dessutom är helt fel, även om det säkert kan ha förekommit och förekommer i väldigt sällsynta fall.
Man kan ju isf fråga sig vad som är vitsen med att ta ut en spelare på namnet och inte på prestationen, när det handlar om elitidrott på toppnivå?
Vore kanske lite annorlunda om det gällt ett lag i div8, där tränaren är släkt med nån spelare som äger spelarbussen, typ....
Kommentera