Brynäs IF

713373 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1275764

Sv: MoDo Hockey-Brynäs IF i SCA Cupen 2010

Huge: "Om man nu inte bara vill säga att "han gjorde fel" eftersom det visade sig bli fel efter att man fått facit."

Ja du brukar ju vara sen att påpeka saker när det gått Cz's väg.. Eller Gretzkys väg.. Ni var ju inte sena med att hussa honom efter ett hattrick i en försäsongsmatch, som efter förluster brukar kallas helt ointressanta och att man inte kan dra några slutsatser alls från dessa. ;)

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: MoDo Hockey-Brynäs IF i SCA Cupen 2010
GävleLasse: Du har fått allt om bakfoten.

Jag tycker inte att man kan dra några större växlar på framförallt dom första försäsongsmatcherna och det var ju efter dessa som många härinne började dissa å det grövsta och dra dom mest hårresande växlar på i stort sett allting.
Jag har dessutom aldrig påstått att man inte kan dra några slutsatser alls på försäsongsmatcher, bara att det inte går att dra några större växlar på framförallt dom tidiga matcherna, som sagt.

Och det är självfallet nästan lika felaktigt att dra några större växlar på ex vinsten i SCA-cupen, men jag säger "nästan" av en anledning:
nämligen att den vinsten tillkom när laget och spelet börjat sätta sig och då är det väl självklart att man på ett bättre sätt kan bedöma hur det kommer att se ut i serien, än om man gör samma bedöming efter den första träningsmatchen i augusti när spelarna knappt har börjat träna på is.

Därför anser jag nog att man kan dra betydligt större växlar på ex matcherna i SCA-cupen än på matcherna mot ex Visby eller Mora och Leksand.
Kommentera