Brynäs IF

715602 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1276030

Sv: Kedjona klara?
Gurra88: Du missar helhetsbilden,du stirrar dig blind på en felbedömning. Alla coacher gör misstag,alla matchar fel spelare nån gång.

Slutplaceringen i serien kan (bör) du inte klaga på, det som tidigare sagts och som jag håller med om är att CZ skulle mixtrat lite med formationerna iaf de 5-6 sista matcherna, i hopp om att få igång en tydligt formsvag Dixon.

Min ställning är att CZ bra prestationer får för små proportioner i förhållande till hans dåliga.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Kedjona klara?

Davey_22:Men är det bara EN felbedömning han gjorde? Och vad kostar denna felbedömning? Man brukar räkna på en miljon per hemmamatch i slutspelet.

Det är väldigt små marginaler i ett slutspel och ett  f u n g e r a n d e powerplay kan vara sklllnaden mellan 4 raka i kvarten till ett SM-guld.

Speciellt när man har seriens bästa målvakt och ett lag som släpper in väldigt få mål. Kan man förlita sig på ett bra PP så har man väldigt mycket lättare att lägga upp en gameplan för det övriga spelet. Man kan till och med spela tråkig hockey. Vinner man så spelar det liksom ingen roll. Slutspel är slutspel.

Jag kan bara tala för mig själv men jag tycker att man som tränare måste optimera laget utifrån det man  p r e s t e r a r och inte vad man presterade för två månader sen eller vad det står på tröjan. Det är ens skyldighet jämtemot föreningen, spelarna, suportrarna och sponsorerna.

När man år efter år får höra samma gamla "vi har inte råd..." så blir det så mycket viktigare att få ut optimalt av det spelarmaterial man har. Det jobbet misslyckades Cz med.

Kommentera

Sv: Kedjona klara?
Davey_22: "Min ställning är att CZ bra prestationer får för små proportioner i förhållande till hans dåliga."

Fast det gäller ju inte bara CZ,det gäller ju alla spelare också, så mycket skit som det kastats härinne på olika spelare...för mig är det sjukt hur man kan skriva så nedlåtande saker så ofta om sitt eget lag.

Kritik,sure. Sågning,sure. Men med måtta...
Kommentera