Brynäs IF

713782 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1276109

Sv: Kedjona klara?
Gurra88: "Måste man vara en fullfjädrad ES-coach för att kunna se vilka spelare som är heta? "

Vilka som "ser heta" ut kan nog de flesta avgöra, till viss del.
Men det handlar ju om att du och andra påstår att de som ni anser vara heta borde få spela och att CZ skulla ha missat detta, trots att han är en erfaren och kunnig tränare.
Vad är det som säger att en spelare som DU tycker ser het ut, bör spela istf den spelare som tränaren istället väljer?
Han kan ju ha anledningar till sitt val som du inte har en aning om utifrån din soffposition och utifrån dina i stort sett obefintliga kunskaper när det gäller att stå i båset under en match?

Exakt vad är det som du inte förstår med det resonamanget?
Om du fortfarande inte förstår så utgår jag ifrån att du fortfarande tror dig kunna sköta jobbet i båset bättre än vad en erfaren och kunnig tränare gör.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Kedjona klara?
Huge: "Men det handlar ju om att du och andra påstår att de som ni anser vara heta borde få spela och att CZ skulla ha missat detta, trots att han är en erfaren och kunnig tränare."

Klart han inte missar, räknar med att han ser detta. Men CZ är feg och tar hellre det säkra före det osäkra..Och som han själv sa inför matchen ikväll, "Det blir en möjlighet för oss att pröva lite saker, för man vågar ju pröva mer när det är en träningsmatch, säger " Precis där hans störta brist ligger, han vågar inte när de väl gäller.

Finns fler exempel på det coacher av CZs slag. Janne.Karlsson är likadan. Sen att han har tillräckligt starkt lag iallafall är ju få förunnat.

Har aldrig sagt att jag ska stå i båset. Endast ett av dina oerhört dåliga inlägg i argumentationen. Alla utom du verkar se när spelare är heta.
Kommentera