Brynäs IF

713729 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1276113

Sv: Kedjona klara?
Huge: Jo det är precis det sakfrågan gäller. Att jag tycker mig kunna se vilka som är heta, förmodligen även CZ. Men att han som flertalet tränare gör väljer det säkra. I vårat fall Dackell, Hansen.. Han är bra på mycket, men oerhört feg, vilket han gav svar på tal i utlåtandet inför dagens match
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Kedjona klara?

Gurra88: Ja, det är väl för väl att DU tycker dig kunna se vilka som är heta och FÖRMODLIGEN  även CZ.
Annars kan han ju alltid slå dig en signal om han är osäker...

Men om vi nu antar att ni båda tycker er kunna se vilka som är heta och CZ vid några tillfällen väljer att INTE spela den eller de som DU tycker är heta, vem av er ska man isf lita på, sas?
Eller snarare: vem av er två tror du har bästa förmågan att avgöra vem som ska spela?

Att vi alla någotsånär kan se vilka spelare som verkar heta, har vi ju redan fastställt så det är ointressant vad gäller sakfrågan.

"Han är bra på mycket, men oerhört feg, vilket han gav svar på tal i utlåtandet inför dagens match"

CZ säger att man kan testa lite mer i en träningsmatch än vad man kan göra i en seriematch.
Innebär alltså att han testar även under serien, bara i lite mindre omfattning.
Att ex testa med Dackell och Hansen i PP måste väl tvärtom anses vara väldigt modigt och nyskapande, eftersom dessa spelare normalt sett har främst andra uppgifter.
Och dessutom: du har inte en susning om VARFÖR man testade med dessa båda i PP under en kortare tid, det kan mkt väl ha berott på saker som enbart tränarna och spelarna är införstådda med och som man anser vara värt att pröva i vissa lägen.

Kommentera