Brynäs IF

713765 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1276168

Sv: Kedjona klara?

GävleLasse: "Att anse att "så gjorde Cz och det var helt korrekt" känns väldigt lösryckt."

Men det är förstås inte alls lösryckt att göra som DU gör: ta nåt enstaka misstag vid ett Powerbreak eller ett halvknackigt PP under delar av säsongen som intäkt för att CZ är en dålig tränare?

"Hur många års erfarenhet har du av att träna ett ES-ag? Baserat på vilka kunskaper ger du Cz rätt i alt han gör?"

Inga som helts erfarenheter alls.
Och det är ju därför jag också anser att en erfaren och kunnig tränare vet bättre än vad du, jag eller nån annan härinne gör.
När har jag påstått att CZ alltid gör rätt?
Jag påstår att han alltid har bättre förutsättningar för att ta rätt beslut, jämfört med dig och mig.

Det här har jag tvingats förklara för dig och din kompis Gurra nu i exakt varje inlägg och det börjar verkligen blim som du själv uttrycker det: patetiskt.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Kedjona klara?

Huge: Jaha... nu minskar det rejält i vad du bemöter. Slut på argument? Eller förresten, du har ju aldrig haft några utan säger bara emot så får någon säger nånting negativt om din stora hjälte.

Baserat det förstalinan ruggigt svaga avslutning av säsongen så gjorde Cz ett stort misstag som bara visar att han inte hade kompetens eller kunnande att göra de ändringar som behövdes.

Mina fakta där jag lade fram att TVÅ spelare producerade MER i FEM matcher än vad hela förstalinan gjorde i TIO.

En tränare som inte agerar inför ett slutspel GÖR inte sitt jobb så enkelt är det. Hade han varit kunnig så hade han gjort förändringar och ordnat problemet istället för att inte göra nånting och hoppas att det skall ordna sig själv. Ungefär lika mycket som vi här inne kan göra som "läktarcoacher".

Kommentera

Sv: Kedjona klara?
Huge:När har jag påstått att CZ alltid gör rätt?"


Det är ju det som är innebörden med alla dina inlägg, Czarnecki o Brynäs IF gör aldrig fel enligt dig, har iaf aldrig läst något som påminner om negativ kritik iaf? By the way, ska du med upp till Gävle den 16:e?
Kommentera

Sv: Kedjona klara?
Huge: "Jag påstår att han alltid har bättre förutsättningar för att ta rätt beslut, jämfört med dig och mig."

Det är väl inte nån som sagt nått annat än att han har bäst förutsättningar. Men likförbannat så misslyckades han i coachingen. Eller så att säga. Fegade ur.
Kommentera