Brynäs IF

715035 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1282294

Sv: Frölunda - Brynäs 25/9-10
MarcusElving: Ja och i de offensiva platsar han inte längre. Tror han tillsammans med Dackell (som bör spela i en defensiv) ovh Hansen skulle kunna göra de bra. Och även kunna sticka iväg och göra nån balja när läge tillåts.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Frölunda - Brynäs 25/9-10
Vet inte riktigt varför det ska ändras inför kommande matcher?
BIF har mött 2009/2010 års finalpar samt erkänt svårspelade VF på bortaplan. Facit, 5 poäng, med bud på minst 2 poäng till, klart godkänt enligt mitt sätt att se det.

Visst finns det sparkapital att ta ut, helt klart. Jag tycker dock att det är bättre att jobba vidare på något som hittills givit bra poängutdelning, i svåra matcher, och hoppas det släpper än mer i kommande matcher? Det finns gott om tid att senare ändra om någon/några femmor tycks köra fast.

Vi har spelat 4 matcher hittills och Dackel anses inte ha några offensiva kvalitéer längre? 3-2 målet mot DIF och mackan till Clarke i förlängningen igår tycker åtminstone jag räcker för att få fler chanser offensivt. Det finns många talanger men enligt mitt sätt att se det ingen i BIF som besitter den smartness som Dackel fortfarande har.

PS
Svedbergs plock efter sidledsförflyttning i 1-3 underläge var riktigt vass och viktig.
Kommentera

Sv: Frölunda - Brynäs 25/9-10

Gurra88:

Jag tycker att Cz ska prova något åt det här hållet:

Rödin-Järnkrok-Somervuori

Lauritzen-Nordquist-Kahnberg

Sandin-Granström-Wännström/Larsson

Dackell-Hansen-Silfverberg

Kommentera