Brynäs IF

713900 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1282730

Sv: Vem ska ersätta Hansen?
Zzz: Brynäs är ju inte direkt ett vilt forecheckande lag och jag tycker ärligt talat inte att Brendl är så lat/dålig defensivt som en del påstår. Jag skulle välkomna honom med öppna armar eftersom han garanterar offensiv spetskomptens och de har inte Brynäs överflöd av.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Vem ska ersätta Hansen?
Peja: "Brynäs är ju inte direkt ett vilt forecheckande lag och jag tycker ärligt talat inte att Brendl är så lat/dålig defensivt som en del påstår. Jag skulle välkomna honom med öppna armar eftersom han garanterar offensiv spetskomptens och de har inte Brynäs överflöd av."

Sant, men jag vet heller inte om han passar in i ett lag som bygger sitt spel på snabba omställningar. Därav är jag skeptisk. Det skulle vara väldigt intressant (eller inte) att se Brendl i tex HV eller Färjestad som spelar mer kontrollerat in i zon där han skulle kunna få pucken i rätt läge.
Kommentera

Sv: Vem ska ersätta Hansen?
Peja: Jag minns senaste KS säsongen, då Brendl backcheckade, kastade sig och bröt passningar etc. Många lurar sig på hans kroppsspråk, vilket inte säger sanningen om honom.
Kommentera