Brynäs IF

713931 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1282905

Sv: Vem ska ersätta Hansen?
Peja: Jag ser alla hemma matcher live, så på det sättet är vi lika.

Media är media, men det var inte främst Ros eller Nystöms åsikter jag refererade till. Jag tycker Brynäs offensivaspets har sett bättre ut i år än förra året så vi kan väll vänta 10 omgånger innan vi dömmer ut det och ropar efter förstärkningar. Men vi enas om att vi tycker olika angående Brendl.

Jag håller med om att juniorerna i år inte håller för att lyfta Brynäs upp till den nivån som ett par etablerade nyförvärv skulle göra. Men att ge dom större ansvar kommer att skynda på prosessen att göra dom till stöttepelare i Brynäs. Vill vi satsa kortsiktigt köper vi in några finnar som flippar eller floppar men framför allt snor istid av juniorerna.

Som jag ser det hänger en stordel av Brynäs sportsliga framtid på dessa juniorer och ju snabbare dessa kan utvecklas ju snabbare får vi ett lag att räkna med. Visst håller jag med om att Löf inte håller riktigt än, men om vi tar in en back så borde det rimligen reducera speltiden för Bertilsson när han kommer tillbaka. Jag vill att Brynäs bygger långsiktigt istället för att köpa kortsiktigt. Håller med dig om att Berglind borde få chansen istället för Löf.
Kommentera