Brynäs IF

713189 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1285099

BIF - FBK
Hoppas hoppas hoppas att Kahna och Hansen är tillbaka snarast...!

Saknar bägge otroligt mycket =(

Jag har tänk på olika konselationer och kommit fram till följande.

Målvakter:
Här måste NC bara ta och satsa på N.Svedberg. Mycket mer utvecklingsbar, och utger ett bättre och mer harmoniskt lugn kring kassen än vad B.B gör.
Dessutom ung och lättare att forma till en bra målvakt, har en grym plock!

Backpar:
Jonsson - Bertilsson : Herr Jonsson ska vara den ledande förstebacken. Måste visa mer, han blandar och ger allt för mycket. Bredvid Jonsson vill jag se en väldigt duktig och en bra defensiv back som är hård i närkamperna nämligen Bertil. Tror dessutom att Bertil växer bredvid Jonsson och devisse versa.

Clarke/Berglind - Andersén : Tycker man ska ge Dale några chanser till men om inte resultat blir av så tror jag att Brynäs ledningen kommer skippa iväg honom helt enkelt för att försöka finna en ny rigthare.. Dale behöver en stark defensiv back bredvid sig. Jag tyckte att det så rätt bra ut igår tillsammans med Nicke.

Ekholm - Sundqvist : Ekholm bara växer och växer och kommer bli en toppback! Bredvid honom tycker jag att Sunkan ska spela. Han ger en trygg och stabilt känsla att spela med. Dessutom kan Ekholm sticka iväg på lite offensiva utflykter som jag tycker han är bra på.

Kedjor:
Kahnberg - Nordquist - Lauritzen : Tyckte mig se att #16 & #39 trivdes väldigt bra ihop, sätt in kahna med dessa och det blir mycket mål. Dessutom trivs Nordan och Kahna väldigt bra tillsammas.

Somervouri - Granström - Rödin : Har allt en kedja ska ha.. Målskytt, grovjobb, spelsinne.. Dessutom har både granis och rödda mycket speed och kraft. Kan bli en hitt tror jag!

Sandin - Järnkrok - Silfverberg : Mycket intressant kedja, målskytte i silver, grymt spelsinne i calle, och fint och hårt jobb av sandin. Dessutom gick sandin och silver väldigt bra ihop för någon säsong sedan. Tillsammans med Calle tror jag att det blir åka av.

Dackell - Hansen - Rensfeldt : Defensiv kedja med en ny Linus Videll i Ludvig Rensfeldt. Dacke och Matte har spelat ihop förr och gjort det väldigt bra. Dödar motstådarnas bästa spelare på ett bra sätt. Ludde måste bara få chansen.. fan Ottawa ville fan behålla honom. Tror att Dacke och Mads skulle vara ett mycket bra komplement till Ludde som kan se och läre lite.. dessutom har vi ingen som Ludde bland forwardsen tung och kraftig, snabb skridskoåkning.. bra handledsskott, avig och teknisk lefhtare.

Tror väldigt mycket på dessa femmor!!

Vad tycker ni?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: BIF - FBK
Pettisbif: Varför Dackell och hansen i 4:e? Dacke i första!
Kommentera

Sv: BIF - FBK
Pettisbif: Ludde i en defensiv femma?
Kommentera

Sv: BIF - FBK
Pettisbif: Ja, det är ju ett halvmediokert lag utan en bra målvakt, så sett till förutsättningarna är det väl bara att hålla tummarna.
Kommentera

Sv: BIF - FBK
Pettisbif: Du skriver mycket bra saker vill jag bara säga. Men att satsa så på lauritz som slog sina två första pass rätt på hela säsongen i förstakedjan är ingen hit
Kommentera