Brynäs IF

716191 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1293064

Sv: Djurgårdens IF-Brynäs IF 19/10
andreasknox:

"0-3, 4-3... Hur många gånger har Brynäs tappat en klar ledning o torskat denna säsong nu?? =( Något måste ju vara fel, inte bara ett litet fel heller..."

En gång.

bara att ta nya tag och hoppas att faxen går varm i hemlighet efter en ny målvakt. Bra spelat av Brynäs annars men otroligt klantigt. Det gäller att ta lärdom av detta.

Domarn måste jag ju bara nämna också, vart köpte Djurgården honom, fet skandal.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Djurgårdens IF-Brynäs IF 19/10
arnio: Vi får ju husera som vi vill i första perioden och får en lite väl lättvindig ledning med 3-0, absolut för stora siffror och ngt vi knappast var värda i det läget.
Synd dock att vi inte lyckas förvalta bjudningen och som jag ser det så blir väl deras snabba reducering i andra perioden i komb med att vi inte utnyttjar ett enda av alla PP vi ändå får med oss, det som ändrar matchbilden och till sist också lite snöpligt gör oss helt poänglösa. Ett kryss hade iaf inte varit orättvist och det hade man tagit på förhand alla dar i veckan. Men som sagt: det är ändå besvikelsen över att ha tappat en klar ledning som svider mest.
Din domarkritik förstår jag inte alls, det var nog länge sen vi hade så många domslut med oss i en bortamatch.
Nä, det här visar bara att det går snabbt och att 3-0 definitivt inte är nån säker ledning alla gånger.
Hade vi fått suga på 3-0 lite längre så tror jag att det hade sett annorlunda ut.
Nu fick dom sin energikick alldeles för tidigt och det var början till slutet sas.
Tycker ändå att vi inte på nåt sätt försöker spela på resultatet, det är väl mer att dom istället vaknar upp och börjar bjuda på lite motstånd.
Lasse Jonsson är tyvärr olycklig när han ska stoppa pucken i egen zon med handen och sen missar att slå iväg trissan på halvvolley. Den landar istället hos en Djurgårdare och Eklund kan dra in 2-3 bakom Svedberg, som är chanslös.
Svedberg gör för övrigt en bra match och ska inte lastas för nåt av målen.
Hade dessutom oflyt på sista, där pucken på nåt konstigt sätt rullar in över ena axeln som det såg ut. Det får Clarke ta på sig, men som i övrigt gör en bra insats.
Nä, vi förlorar nog mest på att inte utnyttja nåt av alla våra PP. Där såg det inte tillräckligt distinkt ut, även om Eero hade ett jätteläge mitt i slottet vid 3-3.
Kändes lite som att vi gör mål på ingenting när det inte behövdes sas men missar ett par upplagda jättelägen när det verkligen krävdes.
Hockey är ologiskt ibland...

Redigerad kommentar

Redigerad kommentar

Kommentera