Brynäs IF

715370 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1294361

Sv: Thomas Greiss klar för Brynäs IF.
Huge: Jag kan också förstå att det finns faktorer som spelar in. Men du måste också ha i åtanke att det handlar om proffisionella spelare som tjänar enorma pengar på det dom gör. Det finns inga ursäkter helt enkelt, han har inte levt upp t ill klubbens förväntningar även om dom kanske har varit något högt ställda med tanke på vilken väg Bjurlings karriär tagit.

Även Svedberg har väll haft exakt samma problematik som Bjurling, men har har väll ändå presterat något så när även det visat sig att även han inte håller för elitseriespel, inte än åtmindstånde.

Bjurling kan beklaga sig hur mycket han vill men han borde se att den nivå han spelat på inte håller och att klubben inte kan förväntas ha tålamod för att han eventuellt ska hitta tillbaka till någon gammal storform.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Thomas Greiss klar för Brynäs IF.
Zzz: Håller med, och jag försvarar bara Bjurlings reaktion utifrån det faktum att han faktiskt inte fått en ärlig chans, som jag ser det.
Även om det till 99.9% är troligt att han ändå inte skulle platsa, mer än som backup till Svedberg.
Och även om han VET att ett par chanser ändå inte skulle göra någon skillnad när nu Greiss ansluter.
Då är jag mer inne på att hans besvikelse egentligen grundar sig i att Brynäs istället har valt att satsa på Svedberg som backup till Greiss.
Och den besvikelsen är väl iofs mer lättförståelig, jämfört med besvikelsen över att man signat Greiss.
Kommentera