Brynäs IF

705149 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1295140

Sv: A propósito de nada
Zzz: Ja det är en stor nackdel men rent sportsligt så vore det bästa om man kunde använda den begränsade tid man har på ett bättre sätt. Just för att slippa problemet med att vissa lag blir brandskattade på grund av t ex JVM

En annan variant vore att byta dagar helt. Jag tror man missar mycket på att inte spela på söndagarna. Man hade ju två omgångar i veckan förr. Torsdagar och Söndagar.

Fast egentligen så spelar dagarna ingen större roll. Det är ju upp till varje förening att anpassa sig efter publiktillströmningen. Sen handlar det om prioriteringar. Vill man säkra att man har mycket folk på matcherna så får man sänka biljettpriserna. Sett till den korta tid som LA har funnits så borde man köra med nånting typ "Happymonday" Med billigare entré, Ett erbjudande med en kaffe och en korv för ex 15 kr eller nåt i den stilen...
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
Svartgulröd: Tror man vinner mer på att spela på lördagarna än söndagarna iom att barerna går betydligt bättre. Och att spela båda som man gjorde ett tag(?) funkar ju inte.
Vissa veckor är det ju inte mer än två matcher per vecka men för att hinna med landslagsuppehållen så måste man klämma in fler veckomatcher.

Ja i någon form borde man kunna hitta en lösning för att locka mer folk. I vilken tappning kan man diskutera, men volym före pris helt klart.
Kommentera