Brynäs IF

713801 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1310770

Sv: A propósito de nada
Som någon var inne på därnere, om Sandin är på väg bort till Timrå och nu har vi ju fått massa småskador och så, som troligen kommer vara allvarligare än vad man trott tidigare. Så hoppas jag att Sundlöv försöker få hit Niko Dimitrakos!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
leovalkama: En bra fråga är varför man väljer att dumpa Sandin just nu? En månad innan vi har garanterat manfall iom JVM och får vi några skador i samband med det så får vi gå ner i damlaget och leta spelare.
Kan det vara så att budgeten inte håller? Vi har ju haft rätt taskiga publiksiffror..

En annan sak som jag tänkte på var dealen man gjorde med Bjurling. Han får några månadslöner för att sticka men han kan kallas tillbaka vid behov, hur länge gäller det!? Vad händer om han hittar en ny klubb?
Kommentera

Sv: A propósito de nada
leovalkama: Dimitrakos? aldrig i hela livet!
Kommentera

Sv: A propósito de nada
Jag kan vara snett ute, men det känns som att att Järnkrok knappt gjort en enda poäng sedan han slog indianaren mot Djurgårn borta? (Om jag ens minns rätt att det var i den matchen. Nån som har koll?)
Jag har fått känslan att det är så, vet inte om det stämmer. Men, om min magkänsla stämmer, gissar jag att han blivit lite hämmad och rädd att misslyckas, och lösningen borde vara en uppmuntrande och stöttande miljö, i och runt laget. Så att han vågar spela ut, hålla i pucken, och spela sitt naturliga spel igen. Forza Calle.
Kommentera