Brynäs IF

717167 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1315660

Sv: A propósito de nada
Tväst: Som långsiktig investering kan en juniorverksamhet bli lönsam. Det kunde Teliaaktien med ;) Men samtidigt gäller det att överleva fram till den belöning som kanske kommer.

När det gäller Brynäs så har man haft vanan att falla i samma gamla hjulspår efter ett tag. Det gör förändring och det pekar uppåt ett par år sedan halkar man i de gamla spåren igen.

Det finns givetvis inga som helst garantier att man lyckas bara för att man har en större lönebudget det är Frölunda ett levande bevis på. De har kollat på statsen och köpt ihop ett helt gäng spelare som är vana med att vara bofasta i en förstalina i sina föregående lag med spel i såväl PP som i toppningar och massor med istid. Då har även produktionen och äran kommit. Nu får de "normalt" med istid och levererar inte lika mycket på isen och äran uteblir. Spelaren är inte villig att offra en hörntand för en klubb som inte ger honom chansen att vara hjälten - spelaren som klev fram när klubben behövde det som bäst. Där har du Frölunda i ett nötskal.

Sundlöv har lagt mycket krut på spelare som "misslyckats" i såna satsningar. Ett smart val OM priset för dessa spelare är rätt. För det är fortfarande "Damaged goods" vi talar om. Nordan har blivit lite ättre, sent omsider och jag hoppas givetvis på att hans kurva fortsätter uppåt. Kahnberg har varit skadad en hel del och leveransen av poäng har varit ganska ojämn. Han verkar inte heller få så mycket förtroende av NC när det skall spelas PP eller när det skall toppas. Då har vi andra spelare som står för i NC's lista. Dackell och Hansen är två favoriter hos NC. Inte för att de levererat speciellt mycket när det behövts utan av andra skäl. Vilka vete katten. Så om en spelare "misslyckats i en klubb som frölunda och blir hitlockade av Sundlöv för en i Brynäsögon HÖG lön och sedan inte används när de behövs som bäst. Är inte det att elda för kråkorna.

Att rösta fram saker på årsmötet är bra och positivt. Men dessvärre så har inte medlemmarna nånting att säga till om när det skall anställas Sportchefer eller Tränare. Ej heller när det skall värvas spelare eller läggas upp mål och vägar att nå dessa mål. Så tyvärr så är dessa "årsmöten " mer ett spel för galleriet.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
GävleLasse: Wow, vad mycket det verkar jag borde kommentera men som inte vertkar betyda nåt, kanske räcker det att säga att "LG sucks", jag vet inte...hur kan du nånsin tro att det är ett kollektiv av medlemmar som anställer personer!? Dessa vil ju ha nån person att relatera till (men bara tänk själva...):-)
Kommentera

Sv: A propósito de nada
GävleLasse: "Men dessvärre så har inte medlemmarna nånting att säga till om när det skall anställas Sportchefer eller Tränare. Ej heller när det skall värvas spelare eller läggas upp mål och vägar att nå dessa mål."

Dessvärre????
Kommentera