Brynäs IF

713841 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1318242

Sv: Brynäs IF-Linköping HC 7/12 -19.00 Läkerol Arena
Treklövern1912: Ja, för att kunna göra en någorlunda korrekt analys så måste man ju ha ett mer detaljerat underlag som grund för påståendet att våra tappade ledningar i slutet av matcherna berott på dålig coachning (som det hävdas) eller om det som sagt mer berott på tillfälligheter eller skicklighet från motståndarens sida.
För i grunden känns det väldigt enögt att bara skylla på just dålig coachning varje gång vi tappar ledningar.

Smart förslag annars av Hogans fruga där.
Även om det känns som att han borde ha kommit på det själv....   ;-)

Skön snubbe annars den där Ben Hogan.
Nån bad honom ge ett råd hur man vinner tävlingar.
Hogan svarade iskallt: "You shoot the lowest scores!!"   :-)
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF-Linköping HC 7/12 -19.00 Läkerol Arena
Semifinalklass! Och Brynäs delade ut en tidig julklapp till Linköping. En poäng för att bli utspelade är rätt bra betalt.

Och hur var det med 2-2 målet? Var det en styrning eller var det lika enkelt som det såg ut från läktaren? Greiss motar en hel del men ser fortfarande osäker ut.

Men var var ni? SSK-varning på publiksiffran. Enl. experterna här på HS finns det ett direkt samband mellan hur Brynäs spelar och antalet åskådare i Läkerol Arena. Om det stämmer borde det varit fullsatt igår. Men det kanske stämmer lika bra som att Lauritzen bara spelar för att han är Czarneckis toyboy?
Kommentera

Sv: Brynäs IF-Linköping HC 7/12 -19.00 Läkerol Arena
Huge: Före frugans förslag var Hogan redan den klart bäste på inspelen. Det innebär att man skall inte vara nöjd fast man redan är bäst på något. Så förslaget kanske inte var så självklart.
Kommentera