Brynäs IF

715068 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1333839

Sv: NY TRÄNARE NU!!!!!
Brynäs har stora problem med sitt spel, frågan är hur man ska lösa det.
NC har gjort det bra dom två första åren men i år verkar inte laget vilja göra det jobb som krävs för att lyckas. Sen om det har med lagets kvalité eller om man är trött på NC vet jag inte.

Jag är lite trött på att man ropar efter tränares avgång så fort det går emot, men i detta fall känns det som en nödvändighet. Mest pga. av att det verkar som alla har tröttnat på hans röst.

Sen hur ska man lösa tränare biten? Finns det nån ledig som kan föra Brynäs framåt i sådana fall vilken? Annars kanske man ska låta Jonsson och Larsson ta över resten av året.

Jag vill inte ha nån ny nödlösning på sikt blir det bara skit av det.

Sen om man tittar på truppen så är den inte bättre än en 7-9 plats vet inte hur folk kan tycka att man med denna trupp ska vara topp 4 går över mitt förstånd.

Så det är inte placeringen som jag ser som det största problemet utan mer spelet helst då defensivt och inställningen som är det största problemet.

Sen har NC format formationerna väldigt märkligt enligt mig men jag är ju bara en glad amatör.

Både i 5-5 och i powerplay.

Jag tycker att Brynäs har ingen utpräglad 1 kedja utan mer 2 andra femmor
Sen verkar folk tro att man kan lösa allt med att sätta in juniorer så skulle allt gå bra.
Lovar skulle vi sätta in alla juniorerna och ge dom 15 min istid skulle det gå än värre.
För att få det lite mer balanserat skulle jag vilja se formationerna så här

Lauritzen Nordquist Kahna
Silverberg Järnkrok Somervuori
Rödin Larsson Dackell
Wennerström Sundström Granström

Powerplay vill jag se två olika formationer.
En med en point back
En med två backar

Tack vare vi har inte tillräckligt med bra backar offensivt för annat.

Men slut ordet måste vara att få spelarna att jobba lika hårt man gjort föregående år annars kommer detta att sluta med kvalserien och då är risken stor att det blir allsvenskan vid 100 års jubiléet. Vore tragiskt om så vart fallet.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: NY TRÄNARE NU!!!!!
Roger Ramkvist: Att låta assisterande ta över blir sällan bra. De är oftast färgade av sin föregångare och det hade förmodligen sett likadant ut som det gör nu.

Bäcklin for president..
Kommentera

Sv: NY TRÄNARE NU!!!!!
Roger Ramkvist: Frågan är väll vad som är skillnaden nu mot hur man spelade före landslagsuppehålllet? Varför spelar man så mycket sämre och framför allt, varför ser det så lojt ut? Det är en sak att tappa formen men är spelarna inte villiga att göra jobbet så har man betydligt större problem.

Jag vill se Mats Bäcklin i båset, om det ska bytas nu så in med honom. Men helst vill jag att han ska starta en säsong i lugn och ro för att få chansen att genomföra sina idéer fullt ut. Han har ingen erfarenhet av ett seniorlag på elitnivå så jag tror att han kan behöva en försäsong för att växa in i det.

Sen skriver du att Cz har formerat femmorna på ett märkligt sätt och gör i princip samma sammansättning själv =). Kan det vara så att det helt enkelt saknas alternativ?
Kommentera