Brynäs IF

716697 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1340484

Sv: Färjestads BK-Brynäs IF 27/1-11
Hade som sagt varit intressant o se Kahnberg-Granström-Rödin, det skulle bli tungt o jobbigt att möta den kedjan.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Färjestads BK-Brynäs IF 27/1-11
70 Rodrigues: Håller med dig angående Kahnberg-Granström-Rödin. Om man nu tar Khanberg tillbaks så skall han ges ordentligt med speltid för att han skall ha chansen att visa vad han går för, om han nu är helt frisk.
Med bara lite speltid blir det svårt.
Kommentera

Sv: Färjestads BK-Brynäs IF 27/1-11
Nu har Brynäs på mindre än en vecka lirat mot seriens två sämsta lag - och förlorat. Det enda som talar för att Brynäs slipper Kvalserien är att vi har åtta poängs försprång. Dagsform och bristen på spetskvalitet säger nåt annat. AIK tror jag har skrällt klart för den här säsongen. Återstår Timrå. Brynäs hopp är att deras skadade spelare inte återkommer och att deras importer inte helt plötsligt får ihop spelet (som SSK).

Så här långt är det ett mirakel att Brynäs fortfarande ligger på en slutspelsplats. Och grejar det här laget nytt elitseriekontrakt är säsongen en braksuccé.

Har vi tur kan vi alltså snart börja planera för en ny säsong i högsta serien. Med en spelarbudget som krymper (jmf med senaste bokslutet tappar vi ett par miljoner i uteblivet slutspel och ett par miljoner till i minskade publikintäkter) och troligtvis utan Somervouri som flyttar hem och ev. Ekholm och Silfverberg som är högvilt för NHL-klubbarna. Lagets tre bästa spelare sett över hela säsongen. I januari 2012 kommer ni att längta tillbaka till januari 2011 och undra hur fan ni kunde va missnöjda med en pinne mot AIK.
Kommentera