Brynäs IF

713802 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1344274

Sv: Brynäs IF-MoDo Hockey 1/2-11
Jag tycker att Brynäs gjorde en bra andra halva av matchen igår. Dagens förstärkta MODO är ett riktigt bra lag med många skickliga spelare, de är svårbesegrade.

Kändes ändå som att MODOs, eller rättare sagt Danielssons, dumhet avgjorde för Brynäs. Han tog en korkad utvisning, Brynäs fick PP, gjorde mål och tog tag i matchen. Vilket skämt att matchsponsorn utsåg Danielsson till MODOs bästa spelare. Tror nog att han fick en rejäl utskällning av travexperten efter matchen.

Börjar inte Sundqvist spela för offensivt? Han har kommit i flera riktigt bra lägen de senaste matcherna, men det händer liksom ingenting ändå... Bättre att låta den andra backen gå fram i banan.

Mads Hansen platsar inte. Visst ligger han oftast rätt i banan men hans spel med puck och framförallt duellspel har blivit helt bedrövligt. Kolla på målchansen som MODO (tror det var Nagy) hade efter cirka två minuters spel. Hansen är på rätt plats och markerar, men Nagy fick iväg ett direktskott och dessutom ett avslut på returen... Det SKA inte få hända om en spelare har markering. Tyvärr bara ett av många exempel och Hansens klenhet gjorde att fjärdekedjan ofta fick långa byten i försvarszon. Såg att han gjorde en Per Ledin, dvs att domarna la in en andraassist i efterhand, och det är ju såna tillägg som gör att Hansen får några assistpoäng överhuvudtaget nuförtiden.

Stort plus till Jonsson som tillför ytterligare dimension i Brynäs powerplay. Och till Svedberg som åter igen visar att han är bättre än Sundlövs redan klassiska flopp Greiss.
Kommentera