Brynäs IF

713861 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1344346

Sv: Brynäs IF-MoDo Hockey 1/2-11
Zzz: Jag förstår vad du menar, men jag tror att värvningar av unga spelare gör att man får en stomme på sikt. Alla unga killar kommer inte att dra och många av de som drar kan ju återvända som bättre spelare. Som till exempel Sjödin gjorde. Värvades ung och kom tillbaka till Brynäs. Om Brynäs inte hade värvat honom som ung hade han antagligen inte gått till Brynäs när han återvände till Sverige. Jag gillar sådana "hemvändare" mer än äldre legoknektar

Gynge har alltid varit en talang, men Brynäs vägrade ju ge honom chansen. Vilket förmodligen delvis berodde på att han inte fick plats när firma Sundlöv-Boork fick fnatt med sitt 30-mannatruppexperiment.

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF-MoDo Hockey 1/2-11
Peja: Angående hemvändare håller jag med dig till 100%, så har ju Färjestad och HV byggt sin stomme. Men den får vi ju naturligt på sikt eftersom vi har så pass mycket talang i föreningen. Vi måste ju trots allt fylla på i rätt ålder idag också. Sen är värvningar av talanger aldrig fel. Men det gäller att hålla balansen.

Gynge hade ju en jävla otur. Han gjorde ju en kanon försäsonng med Lind och Danielsson och blev skadad strax innan premiären. Sen blev det som det blev den säsongen och då fanns det inte plats. Om Gynge spelar och avslutar som han gjorde senast AIK var på besök i Läkerol Arena så får han mer än gärna komma tillbaka.

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: Brynäs IF-MoDo Hockey 1/2-11
Peja: Kan inte varit särskilt bra om han inte fick plats bland 30 man...
Blev han inte skadad och sen utlånad?
Kommentera