Brynäs IF

715031 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1361876

Sv: Kvartsfinal 3 Färjestads BK - Brynäs IF-12/3-11
Thelemakos: OK, men tycker du inte att det är försvarbart att ledare än glada och skrattar efter att ha lyckats vinna i Karlstad och brutit en lång lång nederlagssvit? Tycker du att det är ett oförsvrbart uppträdande av spelarna att knacka med klubborna i plexit? Är det första gången det händer?

Det är bara att krypa till korset och erkänna att det som hände var OFÖRSVARBART

Kan du inte det så behöver du inte lägga ner mer energi på dina försvartal för du lär inte få medhåll alls i den här boken.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Kvartsfinal 3 Färjestads BK - Brynäs IF-12/3-11
GävleLasse: Men nu skrattade inte spelarna/ledarna åt segern utan va först flera minuter senare när man ska kliva av isen som man ställer sig vid spelargången, kollar upp på publiken och hånskrattar, samtidigt som spelarna gör detsamma och slår klubban i plexit precis vid spelargången för att reta upp publiken.

Jag har sett många heta slutspelsduster mot HV och Frölunda osv, där spelare som fått matchstraff för fula bentacklingar osv, å därmed är galet hatade när de åker av isen har klappat händer osv åt publiken. Men jag har aldrig förut sett en spelare kastar saker på publiken.
Kommentera