Brynäs IF

715128 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1362701

Sv: Kvartsfinal 4 Brynäs IF-Färjestads BK 14/3-2011
Måste faktiskt säga att om man tittar på vilket lag Brynäs ställer på benen i denna matchserie så ska laget hyllas som fan! Visst blir jag tokig när Brynäs förlorar men herregud. 5 Skador på bärande spelare..

Rensfeldt, Wännström, Rodhin, Frögren. Dessa 4 har inte haft så mycket istid i vinter och nu förväntas dom gå in och VINNA mot Färjestad som verkligen hittat formen,

Nej tyvärr ska dom inte ha en chans, men som fans så kommer jag givietvis hoppas på seger imorgon och blir det förlust kommer jag givetvis bli förbannad, som alltid! men så är livet som supporter ;O
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Kvartsfinal 4 Brynäs IF-Färjestads BK 14/3-2011
HappyX3: Precis vad jag menar. Jag tycker tvärtom att de gjorde en väldigt bra insats. Det svider lite med tanke på at Salak gjorde flera räddningar utan att veta om det.

Sen har vi det här med domarna. Maken till ojämn nivå får man leta efter. Men men... Lärking och Mongo Johansson dricker väl Löfbergs Lila till frukost med "presenter" från Karlstad bredvid sig.

Brynäs får helt enkelt försöka se framåt och ta det för vad det är. Nyttiga erfarenheter för våra unga talanger. Jag hoppas verkligen att Rödin och Silfverberg stannar en säsong till. Ekholm KOMMER att stanna för som han spelat på sistone är han inte landslagsmässig ens. Ett rejält dipp. men det är klart. Det har blivit många matcher för honom så det kanske inte är så konstigt.
Kommentera