Brynäs IF

715128 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1362705

Sv: Kvartsfinal 4 Brynäs IF-Färjestads BK 14/3-2011
70 Rodrigues:

Nu var ju Ekholm och Bertillson ytterst inblandade i FBK:s mål,och då spelar det ingen roll hur bra man varit.Jag tycker Ekholm har var varit rätt dålig egentligen sen senaste uppehållet.Slarvig,svag och träffar sällan mål med sina skott längre.
Clarke blev tack och lov bänkad igår,maken till likgiltig back får man leta efter,han påminner om en hockeyspelare som man hade på ett gammalt klassiskt hockeyspel hemmavid.Kanadensare brukar ju ha temprament och spela fysiskt,men han är verkligen ett undantag.

Nu hoppas jag verkligen inte att dom chansar med Järnkrok imorrn,risken är att Dum-Sanny kan förstöra hans axel för all framtid.

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Kvartsfinal 4 Brynäs IF-Färjestads BK 14/3-2011
Jag hade verkligen inte räknat med seger igår och kan inte annat än känna beundran för det unga laget. Rohdin, Rensfeldt och Wännström ska in i laget nästa år. Vilken härlig fart dom bidrar med. Nu åker vi förmodligen ut på onsdag men som jag ser det är slutspelet godkänt trots allt med tanke på alla skador. Jag tycker verkligen att man gett Färjestad en ordentlig match. Vem hade kunnat begära mer av det här laget med tanke på att fem nyckelspelare går skadade i ett redan tunt lag, att vi har elva spelare födda på 90:talet samt att vi har seriens sämsta målvakt.

Lite spelkritik. Rödin går från en kanon match hemma sist till att vara sämsta forward. Jag begriper mig inte på honom och hans spel i egenzon. Greiss har ett pingisracket i plockhandsken. Bertilsson tycker jag spelar jävligt bra för tillfället, extrem otur på sista målet. Sånt som händer tyvärr. Ekholm är sliten eller skadad. Det ser man i hans spel och han orkar inte följa med upp som han gjort hela säsongen. Johan Larsson kan bli precis hur bra som helst. Peja skrev tidigare att han kommer att spela landslaget nästa år, varför inte redan i år?

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: Kvartsfinal 4 Brynäs IF-Färjestads BK 14/3-2011
Bissett19: Dom var absolut inblandade, det var även alla som visade upp prickskytte som Stewie Wonder, pinsamt ineffektivt, dom hade hur många chanser som helst.
Kommentera

Sv: Kvartsfinal 4 Brynäs IF-Färjestads BK 14/3-2011
Bissett19: Jag tycker Johan Larsson visade igår att han gott kan få en chans till som förstecenter. Så det vore dumt att riskera Järnkrok.

Stisses krönika idag var läsvärd och tänkvärd.

Tung förlust igår. Men som kontrast kan man ju säga att Modo tappade 2 blytunga poäng mot SSK igår i en helt annan värld.
Kommentera

Sv: Kvartsfinal 4 Brynäs IF-Färjestads BK 14/3-2011
Bissett19: Clarke klev av skadad, någon som hört hur det gick med honom?
Kommentera