Brynäs IF

715204 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1362764

Sv: Kvartsfinal 4 Brynäs IF-Färjestads BK 14/3-2011
Zzz: Jag tror att Larsson har för dålig fart för att kunna spela i landslaget redan den här säsongen. Men nästa säsong kommer han säkert att vara lite snabbare. Det är stor skillnad på hans skridskoåkning den här säsongen och förra säsongen. Precis som jag skrev för några månader sedan skulle jag gärna kicka Mads Hansen och ge Larsson hans centerplats. Larsson är bättre som center och han är grym i boxplay, men det har han sällan fått visa i A-laget eftersom typ Hansen alltid "ska" ha mycket istid.

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Kvartsfinal 4 Brynäs IF-Färjestads BK 14/3-2011
Peja: Ja han är bra som center, man jag gillar honom mer som ytterforward än så länge. Han är så pass stark att han gör väldigt mycket nytta nere i hörnen. Sen är det nog som du säger med skridskoåkningen, men han är en otroligt smart spelare. Hur som får vi nog inte se honom på många år efter nästa säsong.
I jämförelse med Hansen vill jag inte se Johan ta Hansens roll rakt av. Jag ser hellre att Hansen får lägga energi i defensiven och att Johan ges speltid i en producerande formation samt PP.

Redigerad kommentar

Kommentera