Brynäs IF

715128 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1376788

Sv: A propósito de nada
Huge: De har lik förbannat varit ute och rest och borde således få någon form av traktamente. Nån tusenlapp tycker jag gott att man kan kosta på dessa spelare.

Är det inte jävla dumsnålt av Sundlöv att hålla inne med kaffepengar sett till den juniorsatsning i mångmiljonklassen man har idag?

Om inte annat så kan såna här småaktigheter göra att man kommer på kant med några spelare som helt sonika tar första bästa kontrakt från något annat lag.

Att sedan tidiningarna och text TV målar upp det i oh med att det är spelarfacket som reagerat kanske inte är så konstigt. Det är sverige vi bor i. Ett land där fackföreningarna är en del av samhället. Speciellt i en Sossestad som Gävle.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada
GävleLasse: Du är smart GävleLasse, sluta spela så jävla korkad. Vad gör en femhundring hit eller dit? Det skulle bara vara en symbolisk handling. FYI bara en handfull elitserieklubbar betalar ut denna meningslösa symboliska summa till sina juniorer, resten har samma synsätt som Brynäs IF. Vilket jag tycker är helt rätt. Om jag vore en 18-årig junior skulle jag banne mig tycka det var mer förnedrande att få en ynka femhundring nedtryckt i näven efter en match än en klapp på axeln och chansen att få visa upp mig....
Kommentera