Brynäs IF

714988 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1412343

Sv: Brynäs IF-Skellefteå AIK Måndagen den 10/10-11
MarcusElving: OK,vi får problem när motståndarna trycker på och sätter press, precis som när dom som Luleå, backar hem och försvarar sig. Vad är då plan B, eller C?

Matchen idag kan vara topp 5 av de sämsta jag nånsin skådat live sen jag började gå till Gavlerinken, och då börjar vi snacka 70 tal. ALLT var uruselt, spelet, publiken, korven och det faktum att blixtlås körning från parkeringen inte har kommit till Gävle ännu, 30 år efter det kom till Stockholm. Det var det överjävligt tråkigaste jag varit med om på åratal och det dröjer länge innan jag lägger ner tusenlappar på att göra ett besök igen. Det minsta man kan begära som åskådare är ändå att laget ger 100% i matcherna. Idag fick vi se en av de sämsta insatserna av en försvarare i Brynäsdressen nånsin. En snubbe som åker runt helt oengagerad med ena handen runt klubban och gör ett självmål, spelar fram till ett annat och åker pulka på arslet genon egen zon vid deras 3:e. Han bidrog starkt till deras seger. Att han inte bänkades alt såldes i paus, är en fullständig gåta.

4500 på plats, de lät inte ens som 450!

Sundlöv för i helvete värva ett par BRA backar NU!!
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF-Skellefteå AIK Måndagen den 10/10-11
sylf:

Skönt och höra att Ollas är bra återigen. Man saknar hans inställning i Leksand kan jag säga.
Kommentera

Sv: Brynäs IF-Skellefteå AIK Måndagen den 10/10-11
Är rätt glad över att jag i sista stund ställde in turen upp till Gävle och kollade in matchen på canal+ istället.
Det enda man tar med sig är ju reportaget med Granström där han avslöjade att Lauritzen hade på sig sina converse när han följde med ut i skogen för att jaga...
Har det nånsin hänt att samma spelare indirekt o direkt orsakar samtliga 3 mål för motståndarna. Jonsson bör ha haft svårt att somna igår..
Kommentera