Brynäs IF

715244 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1450384

Sv: A propósito de nada

Huge: Ja man kan ju bara hoppas att Johan stannar en säsong till. Han kanske har fått lite input av Ekholm om  hur jobbigt det är att slå sig i i NHL.

Bara att hoppas att han tar rätt beslut. Det skulle Brynäs må bra av och även svensk ishockey.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: A propósito de nada

Burken: Larsson har utan tvekan sun genombrotts säsong i år. Personligen tror jag att för de flesta är det bättre att stanna och etablera sig i ES innan man tar steget till NHL. För det första är det nog bra för självförtroendet att veta att man har presterat bra över flera säsonger. Sen är det en helt annan värld i NHL än vad det är här. Större press från alla håll, tuffare spel, hur många hungriga spelare som helst att tävla mot. Silfverberg gjorde helt klart det rätta att stanna, Ekholm gjorde med facit i hand inte det.

Vad är rätt för Larsson? Ingen aning men jag hoppas han iaf tänker ignom beslutet mer än vad många andra verkar göra. Johan har ändå en spelstil som jag tror kommer passa väldigt bra i NHL.

Järnkrok däremot tycker jag absolut ska stanna och etablera sig mera i ES. Han har inte fysiken aoch farten att ta plats i NHL just nu. Calle är en finlirare ingen grovjobbare så han ska göra poäng. Han kommer absolut spela i NHL tllslut men ge honom ett (kanske till och med 2). Sen så tror jag han är mer redo. Med det är klart, ett år i AHL är väl kanske inte fel heller om han känner för att ta den vägen.

Kommentera