Brynäs IF

716869 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1468122

Sv: Matchtråd Färjestads BK-Brynäs IF 16/2 2012.

Tittar man på säsongen som helhet (hittills) måste betyget bli mer än godkänt. Det som gör mig orolig är vad som sker med jämna mellanrum, senast igår. Man väljer den enkla vägen och viker undan och tittar ned när man blir utsatt för provokationer och fega påhopp.

Ta till ex 55:ans crosschecking på Ekholm i samband med slutsignalen av första. Sevc ska fan inte komma ostraffad från sånt. Att sedan 71:an Berglund snor Järnkroks tandskydd och Sandgrundsfnasken sedan försöker påskina att det gjordes för att Calle inte följer reglerna med att använda tandskydd, snyggt av ett gäng som fuskade med för stora plockhandskar på målvakterna en stor del av serien...

Nåväl inte heller tandskyddsstölden hämnades på korrekt sätt. Det är för mycket kollegialt tänkade bland våra spelare gentemot motsåndarlagens spelare. De är INTE kollegor, de är motståndare som ska nedkämpas!

Igår hade man två perioder att visa att man har hår på bröstet och inte viker ned sig. Vad gjorde man, inte ett skit! Sevc och Berglund ska skickas rakt genom sargen med huvudet före. Det behövs inte 100 kg för att klara det. Det som krävs är STAKE! Det visade våra hjältar inget av igår...

En annan sak jag tänkte på är: När Flöjtaren klev in i Brynäs utvisningsbås med 4-5 Brynäsare för att reda ut att det var 15 och inte 5 som hade blivit utvisad. Om detta hade varit en match med BIF-spelare som var aktiva på 60 och 70-talen hade domaren inte vågat kliva in i det båset. Han han inte kommit ut levande.

I går smilades det och skrattades det med domaren...

Nåväl spöar vi Tjejlefteå på lördag kanske jag blir lite mer positiv

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Matchtråd Färjestads BK-Brynäs IF 16/2 2012.

tobhund: "Sevc och Berglund ska skickas rakt genom sargen med huvudet före. Det behövs inte 100 kg för att klara det."

Va ju det som hände oxå, fast ut med huvudet genom spelaringången istället haha xD
Å det behövdes inga 100kg, utan 50kg Calle Järnsläpp :)

Kommentera