Brynäs IF

717540 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1471906

Sv: Brynäs IF-AIK 28/2-12
Jajjen: Nä, Jonsson har jag inget emot. Han får gärna vara kvar. Sundlöv däremot kanske man kan klara sig utan. Det är lite loser-mentalitet över den mannen. Han sitter lugnt i båten när de andra lagen putsar trupperna inför slutspelet. Hade Sundlöv fått ändan ur vagnen och fyllt på med nån forward eller back medan transferfönstret fortfarande var öppet hade man kanske kunnat plocka några pinnar till, några viktiga pinnar! Eller så hade man åtminstone kunnat få slippa se Widing och Nordan släpa sig fram över isen i match efter match. Om man ser till de senaste 10 säsongerna så är jag den första att erkänna att jag inte är det minsta imponerad av Brynäs. I år har spelet i grundserien varit bättre än på flera år. Det har dock ingen betydelse om man viker ner sig i slutet på serien och ändå åker ut i kvarten. Inte ett skit! Men du kan ju sätta in din VHS med matchen AIK-Brynäs från november och njuta av lite fin grundseriehockey om du känner för det... 
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF-AIK 28/2-12
munkas: Jag förstår... Om man inte är bäst är man värdelös. Och Brynäs får din respekt enbart när dom är bäst. Tretton år sen du gillade laget med andra ord. Finns inget annat du kan pyssla med tills nästa gång? Om det nu blir nån nästa gång.
Kommentera

Sv: Brynäs IF-AIK 28/2-12

munkas: "Nä, Jonsson har jag inget emot. Han får gärna vara kvar."

Förmodligen sagt under pistolhot, nåt positivt måste du ju ändå försöka klämma fram för syns skull...

"Sundlöv däremot kanske man kan klara sig utan. Det är lite loser-mentalitet över den mannen"

Ja, helt fel att behålla Sundlöv. Titta bara sicket elände han ställt till med: satsat på en massa jävla värdelösa egna junisar som gjort att hela hockeysverige skrattar åt oss, när Sundlöv kunde ha gjort som Malmö Redhawks istället, och satsat på bergsäkra utlänningar som verkligen har lyft deras lag.

" Hade Sundlöv fått ändan ur vagnen och fyllt på med nån forward eller back medan transferfönstret fortfarande var öppet"

Hade DU fått ändan ur vagnen och tagit reda på vilka spelare som var lediga och som framförallt hade höjt kvaliteten på laget så hade du sluppit sitta här och gissa dig fram och gnälla över varför Sundlöv inte värvade nåt halvmediokert skräp som uppenbarligen var det enda som fanns på marknaden.

"Om man ser till de senaste 10 säsongerna så är jag den första att erkänna att jag inte är det minsta imponerad av Brynäs."

Håller med.
Det har verkligen gått bakåt hela tiden med föreningen sen Boorken tog över, både vad gäller det spelmässiga och det ekonomiska.
Varför har vi inte gjort som Malmö Redhawks.
Där kan vi tala om imponerande arbete av ansvariga.

"Men du kan ju sätta in din VHS med matchen AIK-Brynäs från november och njuta av lite fin grundseriehockey om du känner för det..."

Ja, du har väl samtliga våra förlustmatcher på VHS skulle jag tro.
Måste kännas skönt för dig när vi vunnit en match och ditt humör är i botten, att kunna slänga på en gammal förlustmatch och bli på bättre humör igen...

Kommentera

Sv: Brynäs IF-AIK 28/2-12

munkas: Framgången för Brynäs kan nog tillskrivas kontinutet. Hade inte Sundlöv suttit lugn i båten så hade vi inte varit där vi är idag, det är jag ävertygad om. Om Sundlöv inte suttit lugn i båten hur mycket speltid tror du spelare som t ex. Molin och Lindholm hade fått?

En sak till, klart som sjutton att Brynäs fina grundserie och placering i de övre regionerna har betydelse för framtiden även om vi skulle åka i kvarten. Brynäs är attraktivare för både spelare, sponsorer och fans om vi ligger högt uppe i grundserien jämfört med när vi är ett bottenlag, att Brynäs nu också förknippas med en positiv ishockey och att vara en förening där unga lovande spelare har ypperliga möjligheter att lyckas i kombination med att vi har en sportchef som hellre sitter lugn i båten än panikvärvar och bänkar talanger gör inte saken sämre.

Redigerad kommentar

Kommentera