Brynäs IF

714942 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1474547

Sv: Brynäs IF vs. Frölunda - Kvartsfinalserie.
arnio: Och ledsnast idag är väl ändå munkas och hans anhang.
Tänk, så det kan gå: allt var frid och fröjd igår kväll när det stod 0-4 en bit in i andra, gnällandet slog nya rekord, en helkväll i sikte.
Och så går vi och vänder underläget till vinst, ridå och kvällen förstörd.
Eller var det nån som noterade nåt inlägg från vår solstråle efter reduceringen till 1-4?
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF vs. Frölunda - Kvartsfinalserie.

Huge:
Ditt enda syfte här på forumet är att piska upp stämningen va?
Orkar inte ens räkna gångerna du går in i diskussioner med såna här inlägg...
Förstår inte varför inte munkas och hans "anhang" int får vara pissed över 0-4 mot timrå när vi jagar en topp 4 placering. (ingår väl i hans "anhang" jag med då efterssom jag var pissed över 0-4 med)

Kommentera

Sv: Brynäs IF vs. Frölunda - Kvartsfinalserie.
Huge: Tror du på fullaste allvar att det sitter någon och är ledsen över att Brynäs vände o vann igår? Att folk blir förbannade och reagerar över att vi till en början blev fullständigt förnedrade är en fullt normal reaktion, som vanligt så sitter du tyst och väntar på slutsignalen och när den ljudit så slänger du vid vinst iväg ett häcklande inlägg till alla som varit förbannade och vid en förlust så kommer ett milslångt inlägg av bortförklaringar. 
Kommentera

Sv: Brynäs IF vs. Frölunda - Kvartsfinalserie.

Huge: Så du tycker alltså att allt var ok med Brynäs insats fram t o m 4-0 i går. Själv tyckte jag att det mesta var åt helvete. Att man sedan tog sig samman och vann är ju bra men jag hoppas att de inte har för avsikt att inleda kommande matcher på samma sätt. Men det kanske du tycker är ok? Det kommer ju  fler matcher då man kan ta i. Om inte denna säsong så börjar ju snart en ny säsong.

Jag hoppas och tror att det nu är slut på detta jävla velande på isen. Accepterar man att dra på på sig den vackraste tröjan i matchsituation måste man kunna kräva att inställningen är 100% inställd på seger. Det ska inte göras skillnad på en tisdag i oktober och en lördag i slutspel.

Att man sedan förlorar ibland tillhör spelet, men vi ska fan inte förlora pga att spelarna åker omkring och rycker på axlarna över insläppta mål eller förlorade närkamper.

Tack och lov tror jag att ledarna har talat om för laget att gårdagens matschstart inte var godkänd och jag hoppas på en rejäl uppryckning till på söndag.

För övrigt finns det en del som påminner om våren 99. Vi kom även då femma. Honken var sådär under serien för att sedan spika igen i slutspelet. Hoppas på en liknande vår igen!

Kommentera