Brynäs IF

714893 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1474550

Sv: Brynäs IF vs. Frölunda - Kvartsfinalserie.

Huge: Så du tycker alltså att allt var ok med Brynäs insats fram t o m 4-0 i går. Själv tyckte jag att det mesta var åt helvete. Att man sedan tog sig samman och vann är ju bra men jag hoppas att de inte har för avsikt att inleda kommande matcher på samma sätt. Men det kanske du tycker är ok? Det kommer ju  fler matcher då man kan ta i. Om inte denna säsong så börjar ju snart en ny säsong.

Jag hoppas och tror att det nu är slut på detta jävla velande på isen. Accepterar man att dra på på sig den vackraste tröjan i matchsituation måste man kunna kräva att inställningen är 100% inställd på seger. Det ska inte göras skillnad på en tisdag i oktober och en lördag i slutspel.

Att man sedan förlorar ibland tillhör spelet, men vi ska fan inte förlora pga att spelarna åker omkring och rycker på axlarna över insläppta mål eller förlorade närkamper.

Tack och lov tror jag att ledarna har talat om för laget att gårdagens matschstart inte var godkänd och jag hoppas på en rejäl uppryckning till på söndag.

För övrigt finns det en del som påminner om våren 99. Vi kom även då femma. Honken var sådär under serien för att sedan spika igen i slutspelet. Hoppas på en liknande vår igen!

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF vs. Frölunda - Kvartsfinalserie.

tobhund: "Så du tycker alltså att allt var ok med Brynäs insats fram t o m 4-0 i går."

Nä, det tycker jag inte.
Vi spelade lite tveksamt samtidigt som Timrå hade bra fart och energi, syntes att dom verkar vara i bra slag för tillfället vilket även deras senaste insatser visar.
Men tyvärr så hade Honken en sån där dag som han brukar ha ibland och släpper in 3 höstlöv som egentligen inte är några större målchanser att tala om. Hade gått med på 1-0 efter första och knappt det, om man ser till spelet och kvaliteten på Timrås chanser.
Sen gör dom 4-0 och det ser mörkt ut, men en match varar i 60 minuter och inte 25.
Resten av matchen blir en spegelbild av inledning, fast tvärtom.
Nu blir Timrå helt plötsligt ängsliga efter vår reducering och 2 snabba mål från vår sida gör matchen oviss igen.
Nu är det vi som istället åker skridskor och jobbar hårt, vilket ger utdelning.
Snacka om att hockey i mångt och mkt är ett mentalt spel, även om utvisningarna efter deras matchstraff förstås hjälpt till för vår del.

Sammantaget ändå otroligt starkt att komma igen efter 0-4.
Vi har trots allt Dackell, LJ, Bertilsson och Hansen på skadelistan och om jag inte har fel så klev väl även Sunken av igår.

Kommentera