Brynäs IF

713783 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1475993

Sv: Brynäs IF vs. Frölunda - Kvartsfinalserie.
Wayne Gresky: Du behöver inte vänta speciellt länge: efter att ha sett bilderna i efterhand så gör Morgan en felbedömning, men domarna har som bekant inte lyxen av reprisbilder, som vi har, när han ska bestämma sig därnere.
Så utifrån Morgans resonemang och hur han säger sig ha uppfattat situationen så har inget fel begåtts, som jag ser det: han uppfattar det som en slashing från Johnsson mot Lavanders vänstra knä, höjer armen och den avvaktande tvåan annulleras iom att vi gör mål.
Så långt inga problem som jag ser det.
Att nån av de övriga domarna sen inte försöker påpeka felet för Morgan kan jag mkt väl förstå: ingen ville väl ifrågasätta Morgans bedömning och det är väldigt sällan som en annan domare kliver in och overrular sin kollega sas.
Om det inte handlar om en situation där samtliga domare är lite osäkra, då blir det mer naturliga att man konfererar inbördes och sen tar ett beslut.
Men här verkade Morgan sannolikt väldigt säker på sin sak i övriga domares ögon och då ska det mkt till om nån av dom övriga ska kliva in och förklara för Morgan att han måste ha sett fel.

Att Morgan sen erkänner att han gjort fel, efter att ha sett bilderna, är en annan sak och det ska hedra honom.
Kritiken ska isf ges till övriga domare som inte vågat påpeka fadäsen, om man nu ska kritisera nån.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF vs. Frölunda - Kvartsfinalserie.

Huge:

Något som jag tycker är märligt är att Morgan uppfattar en slashing men tar sedan en crosschecking??

Kommentera