Brynäs IF

714618 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1481862

Sv: Brynäs IF vs. Frölunda - Kvartsfinalserie.
Jajjen: Naturligtvis inte, men en filmning är inte som andre regelbrott. En missad  slashing eller armbågstackling faller på domaren, en filmning faller alltid på spelaren. Jag tycker man ska gå ut och ta avstånd eftersom det först och främst drar klubbmärket i gruset. Men också att vi tidigare felaktigt blivit påklistrade att vi faller lätt och detta bekräftar för dom som påstått det. Ska vi gissa på att Färjestad kommer att nyttja det för att påverka zebrorna under matchserien? Vi behöver domare som tar mer utvisningar inte domare som blir mer restriktiva pga att det pågår en debatt om att vi faller lätt.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF vs. Frölunda - Kvartsfinalserie.

Zzz: Och en slashing eller armbågstackling är inte spelarens ansvar? Köp inte samma myt som Wikegård m.fl. NHL-wannabies har gjort, att en filmning eller att backa från ett slagsmål skulle vara värre än ett försök att skada motståndaren eller förstöra spelet. Ett gammaldags, unket och helamerikanskt synsätt på hur ishockey ska spelas.

Att filma är ett regelbrott men betydligt mer harmlöst än att crosschecka nån i huvet (Joensuu) eller att slå en oförberedd spelare på käften (Himmelfarb) och förtjänar inte en bråkdel av det utrymme som vissa vill ge det. Och som givetvis i stort sett också nonchaleras av media.

Kommentera