Brynäs IF

714731 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1481867

Sv: Brynäs IF vs. Frölunda - Kvartsfinalserie.

Zzz: Och en slashing eller armbågstackling är inte spelarens ansvar? Köp inte samma myt som Wikegård m.fl. NHL-wannabies har gjort, att en filmning eller att backa från ett slagsmål skulle vara värre än ett försök att skada motståndaren eller förstöra spelet. Ett gammaldags, unket och helamerikanskt synsätt på hur ishockey ska spelas.

Att filma är ett regelbrott men betydligt mer harmlöst än att crosschecka nån i huvet (Joensuu) eller att slå en oförberedd spelare på käften (Himmelfarb) och förtjänar inte en bråkdel av det utrymme som vissa vill ge det. Och som givetvis i stort sett också nonchaleras av media.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF vs. Frölunda - Kvartsfinalserie.

Jajjen: Du blandar äpplen och päron. Klart Joensuus crosschecking är värre. Men han gör något synligt och då får spelaren stå för konsekvenserna. Sen om domaren ger hon en tvåa eller matchstraff faller ju på domaren. Med en filmning försöker man förstärka eller skapa något som inte skett. Man försöker fuska till sig fördelar och det gillar inte jag. Det skulle vara väldigt intressant att höra din åsikt i frågan om Brynäs torskat eftersom Fredrik Pettersson filmat. Sen att Frölunda tjänat ihop till det är en annan sak,

Sen att jag vill att Brynäs ska gå ut och ta avstånd är för att man ska döda debatten. Vi får se på söndag och måndag nästa vecka  hur mycket det kommer stå om detta i tidningarna. Ska vi gissa på att det kommer bli en följetång genom resten av slutspelet? Jag vill inte se domarena bli mer restrektiva mot Brynäs.

Kommentera