Brynäs IF

713289 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1481875

Sv: Brynäs IF vs. Frölunda - Kvartsfinalserie.

Jajjen: Du blandar äpplen och päron. Klart Joensuus crosschecking är värre. Men han gör något synligt och då får spelaren stå för konsekvenserna. Sen om domaren ger hon en tvåa eller matchstraff faller ju på domaren. Med en filmning försöker man förstärka eller skapa något som inte skett. Man försöker fuska till sig fördelar och det gillar inte jag. Det skulle vara väldigt intressant att höra din åsikt i frågan om Brynäs torskat eftersom Fredrik Pettersson filmat. Sen att Frölunda tjänat ihop till det är en annan sak,

Sen att jag vill att Brynäs ska gå ut och ta avstånd är för att man ska döda debatten. Vi får se på söndag och måndag nästa vecka  hur mycket det kommer stå om detta i tidningarna. Ska vi gissa på att det kommer bli en följetång genom resten av slutspelet? Jag vill inte se domarena bli mer restrektiva mot Brynäs.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF vs. Frölunda - Kvartsfinalserie.

Zzz:

"Döda debatten"

Det kommer inte göra någon skillnad i debatten om Brynäs går ut med ett officiellt uttalande eller inte. Vad får dig att tro det?

Det kommer snarare bara späda på debatten, då ska alla kommentera Brynäs uttalande och sedan blir det ytterliggare diskussioner kring det.

Järnkrok förstärke situationen ordentligt senast, helt klart. Men hela grejen är överdriven, supportrar till andra lag tar självklart chansen att kasta så mycket ved på brasan som möjligt. Vi filmar inte mer än något annat lag.

Precis som Jajjen säger borde debatten handla om armbågar i ansiktet och såna saker som domarna släpper, det är skandal om något.

Det viktigaste är att Brynäs fokuserar på spelet och skiter i allt som pågår runt omkring, om Brynäs börjar gå ut med officiella uttalanden om skitsaker som denna så blir jag orolig. Då lägger man fokus på fel saker.

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: Brynäs IF vs. Frölunda - Kvartsfinalserie.

Zzz: Järnkroks förstärkta reaktion är en skitsak. Att jag kommer att plåga modioter nästa gång Hari ramlar förändrar inte det. Ska man ägna en kväll åt att diskutera hockeyns avarter eller problem är det inte Järnkrok som ska avhandlas. Det är spelare som skadar och domare som väljer att blunda för det, man ska diskutera. Hur mycket skrivs härinne om Himmelfarbs idiotier?

Att det blir en följetong kan inte Brynäs ändra på. Det hör till att tracka motståndarna på det sätt som är möjligt och bra lag är svåra att håna. Tror du att det är en slump att det är de bästa lagen, Skellefteå, Luleå och Brynäs som fått höra att dom filmar av sämre lags supportrar? Det är givetvis en myt som odlas av sopor.

Kommentera

Sv: Brynäs IF vs. Frölunda - Kvartsfinalserie.

Zzz: Tror du spelarna i VF, eller vilket lag som helst, filmar eller förstärker mindre än Brynäs? (möjligen modo då, männens män). Att Calle förstärker alt tar sig för munnen efter att ha haft en klubba där i 10 min är inget konstigt. Då är det konstigare att den lilla dvärgen Petterson tillåts hoppa in en tackling på Ekholm. Får man det om man är ett huvud kortare? Vad hade hänt om Ekholm hoppat in en tackling på dvärgen istället?

Brynäs ska fortsätta spela som dom gör, åka skridskor utav helvete, då kommer Inavel BK att dra på sig utv hela tiden. Den sora faran är hur många dom kommer att skada i Brynäs på väg mot finalen, nåt dom gör medvetet och ingen jävel säger nåt. En sån debatt är mer välkommen än den om Calle tog sig för munnen eller inte.

Kommentera

Sv: Brynäs IF vs. Frölunda - Kvartsfinalserie.

Zzz:

Att crosschecka eller slasha bakom ryggen på domaren är alltså inte ett sätt att fuska till sig fördelar?

Kommentera