Brynäs IF

713256 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1481884

Sv: Brynäs IF vs. Frölunda - Kvartsfinalserie.

Zzz: Tror du spelarna i VF, eller vilket lag som helst, filmar eller förstärker mindre än Brynäs? (möjligen modo då, männens män). Att Calle förstärker alt tar sig för munnen efter att ha haft en klubba där i 10 min är inget konstigt. Då är det konstigare att den lilla dvärgen Petterson tillåts hoppa in en tackling på Ekholm. Får man det om man är ett huvud kortare? Vad hade hänt om Ekholm hoppat in en tackling på dvärgen istället?

Brynäs ska fortsätta spela som dom gör, åka skridskor utav helvete, då kommer Inavel BK att dra på sig utv hela tiden. Den sora faran är hur många dom kommer att skada i Brynäs på väg mot finalen, nåt dom gör medvetet och ingen jävel säger nåt. En sån debatt är mer välkommen än den om Calle tog sig för munnen eller inte.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF vs. Frölunda - Kvartsfinalserie.
sylf:Inavel Bk låter mera som jag är avundsjuuuuuuuk  på att vi inte vunnit på 12 år
Kommentera

Sv: Brynäs IF vs. Frölunda - Kvartsfinalserie.
sylf: Klart alla filmar och förstärker, men gör det att det är rätt? Du vet lika mycket som jag hur det låtit härinne om det varit åt andra hållet. Även vi har väldigt många cykloper. Ska vi gissa på att det är samma personer som försvarar Järnkrok nu som kommer skrika högst när det är åt andra hållet?
Kommentera