Brynäs IF

713255 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1481921

Sv: Brynäs IF vs. Frölunda - Kvartsfinalserie.

Zzz:

"Döda debatten"

Det kommer inte göra någon skillnad i debatten om Brynäs går ut med ett officiellt uttalande eller inte. Vad får dig att tro det?

Det kommer snarare bara späda på debatten, då ska alla kommentera Brynäs uttalande och sedan blir det ytterliggare diskussioner kring det.

Järnkrok förstärke situationen ordentligt senast, helt klart. Men hela grejen är överdriven, supportrar till andra lag tar självklart chansen att kasta så mycket ved på brasan som möjligt. Vi filmar inte mer än något annat lag.

Precis som Jajjen säger borde debatten handla om armbågar i ansiktet och såna saker som domarna släpper, det är skandal om något.

Det viktigaste är att Brynäs fokuserar på spelet och skiter i allt som pågår runt omkring, om Brynäs börjar gå ut med officiella uttalanden om skitsaker som denna så blir jag orolig. Då lägger man fokus på fel saker.

Redigerad kommentar

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Brynäs IF vs. Frölunda - Kvartsfinalserie.

MarcusElving:Rätt intressant debatt. Det talas mycket om Järnkroks filmning/förstärkning och hur man tjatat och gnällt på domaren.

Mn har helt glömt bort Situationen som renderade i Dackells 5+Game, hur rättvis var den? Hur mycket "gnällde" man över den situationen?

Golfsäsongen har börjat i Götborg... ;)

Kommentera