Brynäs IF

713778 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1496750

Sv: Niklas Svedberg: "DOM ANDRA JÄVLARNA DOM GNÄLLER...

Peja: Självklart är det ju så, men det var väl inte det som gör att jag reagerar. Dackells och lauritzens skador är väl inga som Brynäs mörkat, men inte ett ord om det i media. Att medelmåttan (ja faktiskt) Goren varit skadad däremot är något som dom älskat att förstora upp, mkt möjligt att SAIK velat trycka på det men troligtvis inte. 

Det spelar ingen roll alls, framförallt inte då GULDET ÄR HEMMA, men det är märkligt hur media och experter alltid anstränger sig för att om möjligt förringa Brynäs prestationer.

Hur många krönikor har vi inte läst som bara vill förtydliga att, enda anledningen att Brynäs vann är pga att de andra lagen spelar långt ifrån sin normala kapacitet. 

Inte ens när dom tar ett guld har dom gjort det bra med andra ord.

Men åtminstone jag är jävligt stolt och impad hur dom tar det här guldet.

Till stor del pga våra egna produkter =)

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Niklas Svedberg: "DOM ANDRA JÄVLARNA DOM GNÄLLER...
Jeklund: alltså jag vet inte vilka cyklop du har på dig men jag ser inte vad du ser. Jag har uppfattat det som att media i stort har hyllat Brynäs och verkligen påpekat att de är värdiga mästare. Sundlöv har hyllats, juniorsatsningen har hyllats, publiken har hyllats osv. De enda som inte fattat att vi är bäst är Skellefteåbor och västernorrlänningar.
Kommentera