Brynäs IF

713110 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1524135

Sv: Cody Franson

Johan Norrström:

Ja, efter att ha sett matchen på plats och konstaterat att Järnkrok, Lindholm och några till är de som verkligen bidrar till underhållningsvärdet, vilka lirare, är det tragiskt att läsa om Axelsson, Wikegård för att inte tala om Göteborgspressen i övrigt så här dagen efter match.
 
Varför tror man att publiken sviker på arenorna...? Det är givetvis flera orsaker till det, 355 kr i inträde på Scandinavium är en.. 
En viktigare orsak tror jag är bristen på mål och att lirarna inte får det utrymme de ska ha. Domarna tillåter fortfarande i allt för hög grad att backar som Frölundas tillåts att hålla fast och åka kälke efter snabba forwards. Klubbor på helt andra ställen än de ska vara på är ett annat fenomen som måste beivras mer.
 
Att Wikegård och andra så kallade experter i det fallet pratar om filmningar i utvisningssituationer som tom Axelsson själv påstår ÄR utvisningar är inte annat än pinsamt. Inget av det ska egentligen behövas men att filma till sig en utvisning eller att förstärka en solklar utvisning är, i vilket fall enligt min åsikt, en stor skillnad.
 
Häng inte ut artister som Järnkrok. Jag tycker han uppträder mycket professionellt med tanke på alla tjuvsmällar han får ta emot under matcherna. Ta i högre utsträckning tag  i spelförstörande moment som flertalet dinosauriebackar fortfarande tillåts hålla på med så kommer matcherna att bli roligare att titta på.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Cody Franson

Vuollerim: Fantastiskt inlägg!! Du sätter ord på exakt varenda tanke jag har. Du förtjänar en madalj för att du formulerar det så klockrent.

Kommentera

Sv: Cody Franson

Vuollerim: 355kr i inträde..... den dyraste biljetten kostar 390kr i Scandinavium, rätt mycket för en seriematch i början av oktober. 

Klappjakten på Järnkrok..... en trött, besviken o adrenalinstinn Axelsson kan jag i stunden förlåta...... Skrikegård o en drös s.k. journalister borde kunna få till en mer hållbar analys av vad det är som händer på isen, dom står ju inte med andan i halsen o får en mikrofon uppstucken under näsan.

Kommentera

Sv: Cody Franson
Vuollerim: Respekt ,, fantastiskt bra skrivet ,, skicka detta till förbundet så dom lär sig hur vi ska ta hand om artisterna , det är ju dom vi vill se i es,
Kommentera

Sv: Cody Franson

Vuollerim: Svårt att veta varför Frölundas publiksiffror gått ner så radikalt. Kan vara att efter 11 omgångar  ifjol hade man 10 poäng mer, 22p mot i år 12. 

Brynäs publiksiffror har för övrigt, om man jämför med förra årets första 5 matcher, ökat med 109 åskådare per match.

Kommentera