Brynäs IF

713973 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1524363

Sv: Frölunda-Brynäs 2012-10-06

arnio: Lite avundsjuk var jag när ni vann ifjol. Det är klart att man vill att laget ska vinna SM! Däremot är jag inte bitter. Jag tycker att vi har en bra trupp även om Steen byts mot Påhlsson. Vi har vad jag kan se en sportslig chans att vinna i vår, men givetvis krävs det mycket flyt och bra form på nyckelspelarna. Därmed är jag nöjd. Jag har inget krav att vi ska vinna, men jag vill att vi i alla fall ska ha en möjlighet och att vi ska slippa behöva titta alldeles för långt ned i tabellen.

Jag anser att man är oskyldig tills motsatsen bevisas, vilket även gäller det omvända. Järnkrok har en del att bevisa för mig, för ifjol var han seriens värsta filmare i MINA ögon (året innan höll jag Arlbrant som värst). Jag tycker att han börjat den här säsongen betydligt bättre på den punkten än förra året och får hoppas att lördagens överspel var ett tillfälligt misstag från hans sida. Det VAR utvisning, men Järnkrok förstärkte situationen.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Frölunda-Brynäs 2012-10-06
J F K: Hade Calle legat kvar på isen och åmat sig för att försöka få en 2+2 så hade jag köpt fitt resonemang alla dahar i veckan. Men att Axelsson ska få "hämnas" med en crosschecking i ryggen på Calle tycker fannär så fegt att han borde fått 5+ game.
Fegare än då kan man fan inte agera på isen.
Kommentera

Sv: Frölunda-Brynäs 2012-10-06

J F K:

Har det inte någonstans gått jävligt snett i Svensk hockey när det blivit mer ok att ifrågasätta hur en utsatt spelare reagerar än att anklaga den som med sina spelförstörande tilltag faktiskt syndar?

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: Frölunda-Brynäs 2012-10-06
J F K: Ta av dig dina "jag har redan bestämt mig att Järnkrok är en filmare"-glasögon, det hade hedrat dig.
Kan öht inte se VAD det är han förstärker?

Klubban åker upp i ansiktshöjd i samband med hakningen.
Hakningen gör att han tappar balansen och är på väg att ramla baklänges, men han lyckas återfå balansen i sista stund innan han ramlar.
När klubban samtidigt åker upp i ansiktet, tacka fan för att han reagerar instinktivt och försöker vrida undan skallen/ansiktet.
Om du lägger ihop dom här båda sakerna ("fallet" pga hakningen och undanvridningen av huvudet) så kan det mkt väl se ut som ett medvetet försök att förstärka nånting (antingen hakningen eller rädslan för att få klubban i ansiktet), om man nu har dina berömda Modoglasögon på sig.
Men visar du klippet för en uzbek på gatan i Tasjkent om hur han uppfattar situationen så är jag tämligen säker på att han uppfattar det som många andra oberoende och objektiva bedömar gör.
Finns ju isf en risk att det går att köpa såna där Modoglasögon i nån affär i Tasjkent, men jag tar risken och chansar på att vår uzbek inte har hittat den affären...

Redigerad kommentar

Kommentera

Sv: Frölunda-Brynäs 2012-10-06
J F K: Ok, jag är nöjd så.
Kommentera