Brynäs IF

714000 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1524388

Sv: Frölunda-Brynäs 2012-10-06

Peja:

Jag har skrivit vad jag tycker. Ingen kan liksom övertyga mig om att mina ögon sett någonting annat. Jag tycker dock att det räcker där. Dvs, JAG anser att Calle spelar över, men jag har ju samtidigt erkännt att jag tycker att han varit mycket bättre på att stå på benen i år.

Pettersson hade skärpt sig rejält inför förra säsongen. Första gången han var i Frölunda var han hemsk. Fruktansvärt mycket slashingar, höga klubbor och dylikt. Jag tycker att han var betydligt bättre den här vändan.

Ledin och Jämtin är ju grisar hela tiden och de har man liksom större acceptans för. När däremot en riktigt bra spelare som inte är en idiot gör någonting blir man förbannad. Varför är det värre?

Sedan är det som sagt väldigt märkligt det där med filmningar. Ska vi lämna hockeyn som är lite infekterad att diskutera (då måste är oerhört enögda). Jag menar, Paul Scholes har avslutat en karriär (kommer inte ihåg snubbens namn) och han har delat ut kopiöst många fula tacklingar som skadat många och som riskerat avsluta fler karriärer. Ändå kommer det ofta i skuggan utav filmningar. Det är någonting med filmningar och den typen av medvetet fusk som väcker mycket ilska.

I Modos match (som för övrigt var sanslöst bra) i lördags så fick Tollefsen beröm för att ha stoppat Spina. Wikegård visade i pausen hur det verkligen gick till. Spina lurade Tollefsen och var på väg runt, när Tolle fällde ned klubban och stoppade Spina. Solklar utvisning, men nu missade domarna det. Där blev det i princip ingen diskussion alls. Det stod ingenting i tidningen. Däremot en korrekt dömd utvisning på Axelsson där jag (och väldigt många förutom Brynäsfans och motvalsen Boork) tycker att Järnkrok förstärker onödigt mycket utvecklar sig till mängder av artiklar och skriverier på forum. Märkligt.

Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Frölunda-Brynäs 2012-10-06

J F K: Calle slänger sig bakåt när han har en klubba som förmodligen träffat ansikten om han inte slängt sig. 2 sekunder senare står han upp igen..

Hade han luggit ner och hållt sig för ansiktet hade jag gett dig rätt.. Han förstärker absolut ingenting. Han avviker för att slippa få ett öga plockat. Hade varit intressant att höra vad du gjort i samma situation. Naturligtvis stått upp och tagit smällen, eller hur..

Kommentera

Sv: Frölunda-Brynäs 2012-10-06
J F K: Jag tror du menar Roy Keane, Scholsey har adrig avslutat ngns karriär :)
Kommentera