Brynäs IF

713998 inlägg · 7953 ämnen

Inlägg #1524452

Sv: Frölunda-Brynäs 2012-10-06
J F K: Nä men alla andra har rätt då.Jag menar att klubban ska inte vara där uppe. sen är de väl så att många inte hänger med kroken.
Kommentera

Svarskommentarer

Sv: Frölunda-Brynäs 2012-10-06

The gallion: Självklart ska inte klubban vara där uppe och därför ska inte Axelsson gnälla på utvisningen som sådan. Jag blir rätt upprörd när spelare inte tycker att de stör motståndaren så mycket när de har klubban högt, men den ska ju inte vara där. Punkt.

Diskussionen har ju gällt om Järnkrok tar chansen och överdriva träffen eller inte. Irrelevant för utvisningen som sådan, men det där med filmningar/förstärkningar verkar som jag skrev tidigare reta folk mer än spelförstörande moment eller till och med fula tacklingar mot huvudet.

Hur man kan som Gurra vara 100% är oerhört märkligt. Ingen vet ju exakt vad Järnkrok såg. Ingen vet om han egentligen kände så mycket, om han blev rädd eller liknande. (Förutom Calle själv då). Att döma av Axelssons kroppspspråk så anser han att Calle överdriver rejält, men Anton vet ju inte heller hur Järnkrok upplever det utan Anton bedömer det efter hur mycket han tycker sig träffa Calle.

Sedan ligger det självklart Calle i fatet att han förra säsongen filmade väldigt mycket.

Kommentera